Ti kiraknátok a facebook-ra egy kismama fotózáson készült képet?
Figyelt kérdés
Nem sokan tudják, hogy terhes vagyok. Júliusban lesz fotózásom, akkor 36 hetes leszek. Ti kiraknátok egy ilyen képet facebook-ra? Én amúgy nem szoktam képeket kirakni, eddig összesen 2 képem van kint.2016. jún. 14. 10:35
11/12 anonim válasza:
te így gondolod én meg úgy...nem vagyunk egyformák. engem zavar amikor épp valami bajom van hogy még az orrom alá is dörgölik akaratlanul. ezért toleráns vagyok mással szemben és nem teszem ki. tudom hogy vannak akik meg ki teszik. ez van.
12/12 anonim válasza:
Szerintem valami kedves, diszkrét képet abszolút ki lehet rakni. Ha megfogalmazódott benned, hogy szeretnéd, ha meg szeretnéd osztani az örömödet és azt, hogy mi teszi ki az életed nagy részét, akkor mindenképp. Biztos, hogy mindig lesz olyan, akinek valami, amit teszel rosszul esik, de lehetetlen mindenkinek megfelelni. Nem tudom, ki hogy van vele, de én, amikor nekem valami nem jó, akkor is tudok örülni más nagy boldogságának és töltekezni belőle. Nekem nagyon jól szokott esni ránézni az ilyen képekre, tudni a másikról egy kicsit többet, fel szokták dobni a napom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!