Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetesen első kontrollra...

7 hetesen első kontrollra mehetek 4d-re?

Figyelt kérdés

Lehet hogy bután hangzik a kérdés. Külföldön élek már 7 éve,akihez még otthon jártam nőgyógyászhoz,oda nem lehet bejutni csak augusztus végén.

2 hét múlva megyünk haza 1,5 hónapra de pont nyaralási időre kapnék itt is időpontot,ezért már otthon mennék el nőgyógyászhoz. De!!

3 nőgyógyászt is próbáltam hívni (magán) ebből 1 fel sem vette,2 pedig nem ér rá.

Nagy nehezen találtam egy 4D központot.

Oda elmehetek 6-7 hetesen? Ott megállapítják,hogy egyáltalán terhes vagyok-e?

Van pozitív tesztem de azért csak akkor fogom tudni elhinni ha lát orvos.

2016. jún. 14. 09:16
 1/6 anonim ***** válasza:
persze, mehetsz. nem lesz élményszerű nyilván, de miért is ne mennél, jó diagnosztikai eszköz a 4d (de itt Magyarországon nem minden 4D diagnosztika is, vigyázz, nehogy babamozira menj). A kórházban, ahol nekünk volt a terhesgondozás, 12. héttől minden uh 4d, a 12 hetes már meglepően részletgazdag volt!:)
2016. jún. 14. 09:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Menni mehetsz, de felesleges. Ilyen korán még nem igazán látszik semmi, de szívhang már lesz legalább!

Melyik városba, jössz haza? pl. Pécsett nagyon sok magánrendelés van, itt neten is tudsz időpontot választani:

[link]

2016. jún. 14. 09:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Kecskemétre. Ezt találtam: [link]
2016. jún. 14. 09:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Az én dokim pl kecskemeten csuka ferenc, no ő július 11től van 26ig szabin. Van weboldala ott egy telefonszám, azt ha felhívod es elmondod miért olyan sürgòs az időpont általában adnak hamarabbra is. 3. Babámat fogm nála szülni, szerintem rendes doki.
2016. jún. 14. 10:11
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen néztem. De csak aug.4-től van nála szabad időpont.
2016. jún. 14. 10:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Felhívom akkor délután.
2016. jún. 14. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!