Nem kell vérvétel? Első babámat várom,7,5 hetes km vagyok. Az első "konzultáción" a doki megultrahangozott, mindent rendben talált, visszahívott 3 hét múlva, (akkor leszek 9 hetes) kontrollra.

Engem egyböl küldött védönőhöz,ott tölle kaptam egy hetekre bontott nagyon jól áttekinthetö listát a vizsgálatokkal.És nekem elsö helyen a vérvétel szerepelt,meg a szokásos elsönek elvégzett vizsgálatok.Nem tudom lehet ez is város és kórház függő!Nagyon boldog baba várást!
28 hetes km.

Általános vérvételre az első harmadbana háziorvos utal be és küld el. HA arra gondolsz, hogy a terhességet bizonyítsák as vérben található HCG-hormonnal, hát olyan nincsen. :)
Én is arra készültem, de a doki csak megtapogatott, közölte, hogy valószínűleg baba, elküldött UH-ra, ott szikhólyag látszott - 2 hét múlva visszarendelt és volt már szívhang is :)

A mi terhesgondozásunk: megyünk 6-7hetesen ott a valószínű babában kiegyezünk, aztán 8-9hetesen UH, ha van szívhang akkor megbeszélünk a terhesgondozást "végző" asszisztenssel egy időpontot, amikor megírja a kartont, kiadja a beutalókat. Háziorvoshoz, laborra, védőnőhöz, EKGra fogászatra, ad egy listát a terhesgondozás menetéről, meg megbeszéljük, hogy mikor megyünk újra.
És akkor a beutalókkal lehet menni a dolgunkra. Én a második kicsivel is reggelre kértem időpontot, így még a labort, EKGt, fogászatot letudtam 11ig, házidokihoz 13hetesen mentem, azóta sem voltam, védőnővel meg mielőtt mentem volna a terhesgondozásra találkoztam, kaptam kiskönyvet, hamár "napi kapcsolatban vagyunk" a nagyobbik miatt.

hahó!
Engem a doki 7+4 hetesen, mikor már volt szívhang, küldött a védőnőhöz, és kaptam meg a beutalóimat (labor, fogdoki, EKG, belgyógyászat). Tegnap voltam a védőnőnél, megkaptam a kiskönyvem, ma pedig a belgyógyászat kivételével az összes többit is:D hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!