Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magyarorszagon kivul divat...

Magyarorszagon kivul divat meg akarhol mashol a ketcsikos teszt utan azonnal tappenzre menni?

Figyelt kérdés
2016. jún. 12. 15:04
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
48%
Engem kiírt a doki 9 hetesen, mert nehéz fizikai munkát végeztem, és nem tudtam másik munkakörbe rakni. Holott akkor még 3 munkatarsam is kismama volt, egyik maradt a helyén, a masik olyan munkát kapott amit én is tudtam volna csinálni, ezeket csinálják a diákok. Szóval én eléggé megijedtem mit fogok otthon ennyi ideig csinálni.. sögornőmet egy elöző vetélés és az új terhesség eleji ismételt barnázás miatt szintén korán kiírták. Barátnőm viszont 8 hónapos koráig dolgozott.
2016. jún. 12. 21:56
 22/31 anonim ***** válasza:
48%
Peldaul Nemetorszagban!
2016. jún. 12. 22:55
 23/31 anonim ***** válasza:
88%

Bezzeg Kína és India! Ott a vegyiparban is végig lehet dolgozni. Igaz több a torzszülött, de többnyire egészséges ababa.

Más országokban az a divat, hogy az esküvő után otthon marad, aztán ha 14-16 évesek a gyerekek, és nagyon unatkozik, visszamegy építeni a karrierjét.

Megint más országokban a nő nem dolgozhat. Esélye sincs munkát vállalni, kvázi állati sorban tartják, de eltartja az ura. (Úgy ahogy). Saját tulajdona sem lehet.

Nincs két egyforma szokás.

Az biztos, hogy nem az a marék kismama viszi csődbe az országot, akik eü. okból otthon marad. Tudod ők fizettek ám TB-t, és még jó 30-40 évig fognak is!

De sokan szülnek a semmire, munkaviszony nélkül, nem adtak a közösbe semmit, de ők kapják a legtöbbet.

Szóval táppénzre az megy, aki dolgozott.

Probléma?

2016. jún. 13. 07:18
 24/31 anonim ***** válasza:

Én 18hetes kismama vagyok reumatoid artritissel.. es képzeljétek dolgozom.. könnyű munkám van viszont reggelente néha a páromnal kell megfésülnie mert nem tudom a kezemet sem felemelni.. ha a kicsire hatással lenne a szenvedésem már régen táppénzen lennék... nem kellene divatnak hívni ha valaki elmegy táppénzre..

De ez csak a saját véleményem.

2016. jún. 13. 08:48
 25/31 anonim ***** válasza:
Van jó pár kismama ismerősöm,de egy kivételével egyik sem ment korán táppénze,Ő is azért,mert 6 hetesen befektették a kórházba,mert vérzett,és fizikai munkája volt. Most vagyok 34 hetes mától vagyok szabin,utána szülési szabin,azért ilyen sokáig mert jól bírtam és nagyrészt ülő munkám van. A legtöbben 25-30.hétig dolgoztak,és nem heccből mentek táppénzre. Voltál már terhes amúgy,hogy ilyen rosszindulatú vagy?
2016. jún. 13. 09:10
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Nos én 14 hetes vagyok. Ügyfélszolgálat a munkaköröm napi 11 óra. Alapból szeretem és sztem a végéig bírni fogom, de.... Amennyiben sok olyan barom lesz mint nemrég, aki leorditotta a fejem, szidalmazott, majd mikor megkértem h vegyen vissza, mert:

1, nem oldja meg a problémát

2, terhes vagyok

Akkor azt mondta h menjek haza ha egyszer terhes vagyok és ő kivel kiabaljon ha nem velem fog... Szoval ezután meg a gyomrom is remegett az idegtől. Tehát nem csak a terhes nőkön mulik a dolog.

A másik hogy engem is az irritál inkább aki szül 8at, de munkája sose volt, de a hátrányos helyzete miatt 300e csp-t kapnak... En meg dolgozok mint a hülye, csak latszatja nincs. Szoval ki erdemli meg? Sztem aki tp-re megy, nem a hatranyosok... Sztem :)

2016. jún. 13. 21:44
 27/31 anonim ***** válasza:

"Engem kiírt a doki 9 hetesen, mert nehéz fizikai munkát végeztem, és nem tudtam másik munkakörbe rakni"

Ilyen esetben a munkáltató köteles a kismamát felmenteni a munkavégzés alól, és alapbért kell fizetnie...

Szóval egy egészséges kismamát nem szabad táppénzre venni, csak mert olyan a munkaköre. Csak ezt sokan nem tudják, a munkáltató meg nem szól, mert neki a táppénz sokkal "olcsóbb"...

2016. jún. 14. 08:51
 28/31 anonim ***** válasza:
Utolsó, nagyon jó fejek voltak azt mondták kerüljem a munka fizikai részèt és csinàljam a könnyebbeket, a többiek majd segítenek :D nem mintha erre bàrki rá èrt volna. Így kb a munkàm 40%át tudtam volna csak elvégezni.
2016. jún. 14. 12:05
 29/31 anonim ***** válasza:

"Amennyiben sok olyan barom lesz mint nemrég, aki leorditotta a fejem, szidalmazott, majd mikor megkértem h vegyen vissza, mert:

1, nem oldja meg a problémát

2, terhes vagyok"

Konfliktuskezelésből egyes. Senkit nem érdekel az ügyfélszolgálaton, hogy terhes vagy. Ez nem érv. Az viszont igen, hogy nem oldja meg a problémát. Ha ordít, és nem vagy köteles ezt a modort elviselni. Harmadik figyelmeztetés után bonthatod a vonalat. Ha személyes ügyfélszolgálat, akkor pedig hívhatod a felettesed. Ezért írtam fentebb, hogy ha valaki jól végzi a munkáját, akkor nem lesz idegroncs.

2016. jún. 14. 20:16
 30/31 anonim ***** válasza:
Egyrészt nem ma kezdtem és sztem eleg jo is vagyok benne. Telefonos uf szogalat másfél év, személyesen 4. De két órát amit az ügyféllel töltöttem el,gondolhatod h nem irtam le. De mindegy m ugyis lesznek akik jobban tudják :)
2016. jún. 14. 20:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!