Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magyarorszagon kivul divat...

Magyarorszagon kivul divat meg akarhol mashol a ketcsikos teszt utan azonnal tappenzre menni?

Figyelt kérdés
2016. jún. 12. 15:04
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
64%
Divat?? Nem vagy te kicsit nagyon rosszindulatú okostojás?
2016. jún. 12. 15:09
 2/31 A kérdező kommentje:
Elnezest. *szokás
2016. jún. 12. 15:11
 3/31 anonim ***** válasza:
72%
Nem rosszindulatú az első,csak lényegretörő... http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__gyas-g..
2016. jún. 12. 15:12
 4/31 anonim ***** válasza:
85%
Az ismerősi körömben elég sok kismama volt mostanában, de még senkivel sem találkoztam, aki rögtön táppénzre ment volna. Volt aki viszonylag korán, amiatt, mert indokolta az egészségügyi állapota, de senki nem rögtön.
2016. jún. 12. 15:19
 5/31 anonim ***** válasza:
52%

Olvastam a kérdést. Ha valaki túl stresszesnek éli meg a munkahelyet és van lehetőség táppénzre menni, akkor miért is ne tegye? Ja, hogy az imádott külföldön fele ennyi vizsgálat sincs és lehetőség arra, hogy normális legyen az első pár év és lehetőség szerint normális gyerek szülessen, csak mert nem terhelik túl a terhes anyákat, hisz nem vagyunk egyformák, ahogy a tűrőképességünk, egészségi állapotunk és eleve az életünk sem, akkor máris az a követendő példa?

Akkor csak irigy a kérdező. Ja, és én is táppénzen vagyok, mert nem voltam hajlandó veszelyeztetni a gyerekem. Hogy mi volt a munkám, ahhoz senkinek semmi köze, majd a rosszindulatú irigység úgyis azt mondatja, amilyen gonoszat csak bír, meg sem kell szólalni nekünk.

2016. jún. 12. 15:19
 6/31 anonim ***** válasza:
45%
De az biztos, hogy mindegyik ilyen aljadéknak ugyanazt kívánom, ami miatt megszólja a másikat. Remélem lesztek még ti is táppénzen és remélem lesznek sokan, akik lealáznak miatta.
2016. jún. 12. 15:21
 7/31 anonim ***** válasza:
70%
Külföldön sok helyen a gyes sem "divat" 3 hónap után mehetsz vissza dolgozni vagy pápá...
2016. jún. 12. 15:25
 8/31 anonim ***** válasza:
84%
6-os válaszoló! Egyik válaszban sem olvastam rosszindulatú megjegyzést.
2016. jún. 12. 15:29
 9/31 anonim ***** válasza:
51%

10 évvel ezelőtt nem mentem táppénzre csak kb. 5héttel a szülés előtt...sőt nehezet is emelgettem,vidékre buszoztam,autóztam....

Ha most lennék terhes 39 évesen,nem vállalnám be még egyszer,főleg egy missed ab után.

Gondolkodj már el kérdező,Mielőtt elitélsz valakit!

2016. jún. 12. 15:29
 10/31 anonim ***** válasza:
97%
Én 6 hetesen mentem táppénzre, mert ömlött belőlem a vér és a 19. hétig véreztem. Fel sem merült, hogy visszamenjek dolgozni, de eleve volt ezen kívül még 3 olyan ok, amik miatt külön-külön is kiírtak volna. Sajnos, hogy így van. Egyébként saját magamon kívül nem ismerek olyat, aki ilyen hamar eljött táppénre. A munkatársaim majdnem szülésig szoktak dolgozni, pedig nálunk aztán nem zavarja a munkáltatót, ha valaki táppénzre megy.
2016. jún. 12. 15:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!