17 hetes terhesen érdemes már a magzattal zenét hallgatni? Hallja már?
Szia! Pontosan nem emlékszem, de azt hiszem valamikor a 20-22. hét környékén kezdenek el hallani. :)
Aranyos amikor reagálnak is a hangokra, az én kisfiam valamelyik nap már elég hosszan aludt, nem mocorgott, gondoltam is, hogy fel kellene ébreszteni, amikor megcsörrent a telefonom, arra ébredt fel. 39 hetes pocakos
En mindenhol azt olvastam hogy csak a 22-24. hettol hall a baba. Elotte nem.
33 hetes kismama
20. hettol fogok en zenét hallgattatni vele, illetve akkor, amikor mar nem csak nagyritkan erzem, hanem picit gyakrabban, hogy tudjon reagalni mi tetszik, illetve mi nem tetszik neki.
Meg igazából ő teljesen maskepp hallja a zenét, mert ugye vizben van, és a mély hangok ott picit erosebbek
Szia! Csak a saját tapasztalatomat tudom leírni: kb. 22 hetes korunktól hallgatok babazenét.Engem az első pillanattól kikapcsol, ellazít. A babám viszont csak a 25. héttől kezdett el reagálni rá. Igaz, onnantól kezdve nagyon, azóta olyan, mint egy mini karmester, folyton döfköd a kezével, ha meghall bizonyos zenét:))
34 hetesek
szia
köszi a válazt csak már kicsit elkésett mert már 10hós a babám:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!