6+1 hetes terhes vagyok, van-e valaki itt, aki hasonló "szakaszban" van?
Gratulálok Nektek! :)
Én nem vagyok kívánós még, inkább az ellenkezője: nem ennék semmit, és a kávé illatától is kiráz a hideg. Hányinger egyelőre nincs még.
Milyen dátumra vagytok kiírva szülni?
Kinek mondtátok el eddig a jó hírt? :)
Ma vagyok 6+1 hetes mèg nem voltam dokinál ma estére van időpontom. Remèlem már látni fogom èn is ahogy ver a kicsi szíve:-)
Mellfeszülèsen kìvül semmi tünetem nincs még.
Második baba lesz, már van egy 4 èves nagylányom. Neki mèg nem mondtuk el, de nagyon várja :-)
Csak páromnak mondtam el mindenki másnak csak akkor ha már látott a doki.
:)
No, mi volt a vizsgálaton? :D
5ös vagyok
Sajnos csak petezsákot láttunk ès 5 hetesnek mondott a doki...
pènteken megyek újra ultrahangra addig pedig remèlem hogy minden rendben lesz :-)
Sziasztok,
Elvileg én is ma vagyok 6+2 hetes kismama..ma estére van időpontunk dokihoz, már nagyon izgulok, hogy minden rendben lesz! nekem nagyon fájnak a cicijeim, állandóan aludnék, az eddig kedvelt ételekre rá se tudok nézni, chips-et kívánom :) hányingerem van többször, hányni még nem hánytam..nehezen viselem a meleget és gyorsan kifáradok. második baba lenne, van egy 6 éves nagylányom:) Mindenkinek boldog, problémamentes babavárást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!