19 hetes vagyok ártok a picuromnak azzal ha koncertre szeretnék menni?
Én sem ajánlanám a koncertet mert nem ér annyit hogy valaki megüsse a hasad!! jobb félni mint megijedni
18 hetes kismami
Varjatok, en eddig kétféle koncerten voltam :D
Az egyik a komolyzenei (pl müpában a carmina burana), szerintem oda simán mehetsz, ha van elegáns kismamarucid (vagy ha rádmegy vmelyik régi csini ruhád).
A másik meg az ugrabugra koncert (metal meg rock koncertek), na oda véletlenül se, még akkor se, ha nagyon vigyázol, mert mas nem fog!
Azért az, hogy a koncerten értelemszerűen csak tömegben lehet lenni és ki kell tennie magát annak, hogy megütik és megtapossák nem egészen igaz. Én speciel 18 hetesen voltam Bikini koncerten a ZP-ben. Aki valaha járt ott, az tudja jól, hogy csak a színpad előtt közvetlenül van tömeg (ott sem akkora, tekintve, hogy nem egyedi alkalom a koncert, hanem nyáron minden nap van), a bejáratnám nem kell órákat várni. Szépen bementünk, a színpadtól és a hangfalaktól kicsit távol, de még élvezhető közelségben leültünk egy asztalhoz, a régi idők emlékére megittam egy bambit és élveztem az estét. És koncerten voltam. Nem komolyzenei koncerten.
Szóval ennyit erről.
Természetesen egy Prodigyt nem vállalnék be a szigeten, és Red Hot Chilire sem mentem el Londonba, pedig már megvolt rá a jegyem, de az tényleg nem kismamának való.
Koncert és koncert között is rengeteg a különbség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!