Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19 hetes vagyok ártok a...

19 hetes vagyok ártok a picuromnak azzal ha koncertre szeretnék menni?

Figyelt kérdés
2008. szept. 26. 09:34
 1/7 anonim ***** válasza:
27%
Nem ártasz vele, menjél nyugodtan. Én is szoktam. Csak vigyázz meg ne üssenek a tömegben. Üdv 29 hetes kismami
2008. szept. 26. 09:49
 2/7 anonim ***** válasza:
53%
Hát én is szeretem a koncerteket, de olyan lökdösődés, meg tömeg szokott ott lenni, én a helyedben most nem vállalnék be ilyet.
2008. szept. 26. 10:45
 3/7 anonim ***** válasza:
54%

Én sem ajánlanám a koncertet mert nem ér annyit hogy valaki megüsse a hasad!! jobb félni mint megijedni

18 hetes kismami

2008. szept. 26. 10:49
 4/7 anonim ***** válasza:
54%

Varjatok, en eddig kétféle koncerten voltam :D

Az egyik a komolyzenei (pl müpában a carmina burana), szerintem oda simán mehetsz, ha van elegáns kismamarucid (vagy ha rádmegy vmelyik régi csini ruhád).

A másik meg az ugrabugra koncert (metal meg rock koncertek), na oda véletlenül se, még akkor se, ha nagyon vigyázol, mert mas nem fog!

2008. szept. 26. 11:18
 5/7 anonim ***** válasza:
82%

Azért az, hogy a koncerten értelemszerűen csak tömegben lehet lenni és ki kell tennie magát annak, hogy megütik és megtapossák nem egészen igaz. Én speciel 18 hetesen voltam Bikini koncerten a ZP-ben. Aki valaha járt ott, az tudja jól, hogy csak a színpad előtt közvetlenül van tömeg (ott sem akkora, tekintve, hogy nem egyedi alkalom a koncert, hanem nyáron minden nap van), a bejáratnám nem kell órákat várni. Szépen bementünk, a színpadtól és a hangfalaktól kicsit távol, de még élvezhető közelségben leültünk egy asztalhoz, a régi idők emlékére megittam egy bambit és élveztem az estét. És koncerten voltam. Nem komolyzenei koncerten.

Szóval ennyit erről.

Természetesen egy Prodigyt nem vállalnék be a szigeten, és Red Hot Chilire sem mentem el Londonba, pedig már megvolt rá a jegyem, de az tényleg nem kismamának való.

Koncert és koncert között is rengeteg a különbség!

2008. szept. 26. 11:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Én 20 hetesen a saját lagzimon vettem részt, ott is nagyon hangos volt a zene, ugrabugri is volt, meg rángattak is, de semmi bajom nem lett. Szeritem nyugodtam vállald be, persze nem az elsősorban kell csápolni. Ja, és közel legyen a WC :-D
2008. szept. 26. 17:24
 7/7 anonim válasza:
58%
Szia, én 12 hetes múltam 3 nappal, amikor elmentem a Madonna koncertre Bécsbe. Több mint 50.000-en voltunk, de lökdösődés, meg durvulás nem volt, pedig állójegyet vettünk. Mondjuk amíg el nem kezdődött addig én végig ültem. 3 hungarocell darabot egymásra tettünk, azon ültem, majd a koncerten arra álltam, és így jobban láttam...Nem bántam meg, hogy elmentem, bár a dokim le akart beszélni róla... Szerintem is sok függ attól, hogy milyen a koncert. Ha nem pogóznak melletted, és nem a legnagyobb tömegben akarod végigverekedni magad, talán nem lesz baj...a végén is várd meg míg már oszlik a tömeg...Jó döntést!
2008. okt. 1. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!