Pont ezt akartam kérdeni, hogy pont 20 hetes leszek, mikor megyünk Metallica koncertre. Szerintetek oké ez?
Bocs, de én 20 hetesen már biztos nem mennék ilyen koncertre. Barátnőmmel Tankcsapdán voltunk 23 hetesen és hiába álltunk hátra, így is volt barom aki fellökte és még rá is esett. Gondolhatod mekkora riadalom volt. A másik meg, hogy ha már azon agyalsz nehogy hideg legyen, nehogy ez vagy az legyen, akkor már nem tudod teljes mértékben a koncertet élvezni.
Bár biztos lesz, aki másképp gondolja.
Sámlit, oda? :-)) Még a hátsó részek is nagyon forgalmasak ekkora koncerten.
Én a helyedben megpróbálnám elcserélni a jegyemet egy ülőjegyre.
csak abba gondolj bele, milyen hanghatások érik majd!
gondolom nem akarsz süket babát!
szerintem ne menj el!
Sámlit ne vigyél, mert akkor még jobban eltaposnak.
Nem tudod elcserélni a jegyedet ülőhelyre? Az lenne most inkább a neked való...
Én most kihagyom ezt a bulit, pont a terhesség miatt. Láttam már őket többször is, sajnálom, hogy most nem mehetek, de ez van.
Igazatok van, annyira szerettem volna menni, hogy elképzeltem, hogy milyen lesz, de ez nem a valóság.. azt tényleg nem akarom hogy önzőségből a babának baja legyen, úgyhogy el is adtam a jegyemet.. majd egyszer máskor elmegyek, lehet jövőre kimegyünk a Novarockra, vagy 2 év múlva, és még lehet jobb lesz =) ezzel vigasztalom magam =)
Mindenkinek köszönöm, hogy segített a döntésben! Puszi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!