Lehet e koncertre menni terhesen?
"
Kérdés:
Azt szeretném tudni, hogy 30 hetes terhesen árt-e a babának, ha zajos helyre megyek, pl. koncertre vagy zenés szórakozóhelyre. Karos-e ez a hallására, illetve okozok-e neki fájdalmat azzal, hogy nagy zajnak teszem ki?
Válasz:
Nem hiszem, hogy pont a zaj lenne a fő szempont. Én úgy gondolom, a 30 hetes kismamának egyébként sem optimális, amit egy ilyen hely jelent.
A baba igenis érzékeli a zajokat és egy rock-koncert hangnyomása ugye még egy átlag embert is megvisel??"
Ha még az elején jársz és jól bírod, nem közvetlenül a hangfalak mellé állsz, nem a legnagyobb tömegben akarsz furakodni, akkor még esetleg :)))
Hm, jó kérdés. Attól függ, milyen a koncert, ülő vagy álló? És főleg attól, hogy hány hetes vagy? És attól is, hogy mennyire szeretnél közel lenni a színpadhoz...
Én 2006 óta készültem a tavalyi Eros Ramazzotti koncertre. Kb fél évvel hamarabb megvettem a VIP állójegyet a színpad elé közvetlenül, sőt, megvolt a jegyem szintén Eros koncertre Zágrábba is.
A koncert napján voltam betöltött 8 hetes terhes. Természetesen elmentem, főleg hogy koncert előttre sikerült személyes találkozót is összehozni a Művésszel ( fan klub vezető vagyok ). Megvolt a találkozó. Előzenekar kezdte a koncertet. Mire ők lementek ( kb fél órás volt ), addigra nagyon rosszul lettem. Saját lábamon, de kimentem a színpad széléig, onnan viszont hordágyon vittek az orvosiba :( Aztán persze összeszedtem magam, visszavittek a koncertre, de nem engedtek az első sorban állni, így leültem egy székre.
És rá 2 hétre elmentünk Zágrábba is. Ott már nem álltam a legelső sorba, kb a 3.sorba álltunk, és néha leültem a földre :)
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy az lenne a legjobb, ha tudnál ülni a koncerten, akkor nem lesz gond.
Boldog babavárást,
30 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!