Épp 7 hónapos terhesen szándékomban áll elmenni egy Tankcsapda szabadtéri koncertre, szerintetek is fura ez?
Én is jártam rock koncertekre (szabadtér) terhesen, mindig legesleghátulra álltam, nehogy véletlen belémrúgjon valami barom.
Inkább az volt a baj egy idő után, hogy a babám nem szerette a ricsajt, neki az nagyon hangos volt, és nagyon rugdosott. Moziba is azért nem tudtam járni már a vége fele, mert szétszedett a babám belülről.
Szóval nekem nem fura, de vigyázz magadra, és ha a babád nem érzi jól magát bent, hagyd ott a bulit.
Tudjátok, valahogy úgy érzem, hogy túl van spirázva az, hogy a várandósoknak mit nem szabad. Legyen az evés-ivás-mozgás, mintha betegek lennénk. Kapjuk a sok okos tanácsot, hogy erre meg arra ügyeljünk, és ezeknek a fele szerintem értelmetlen, feleslegesen ijesztő és idejétmúlt. Ezt általánosságban értem, nem a koncertre!
Én hangos zenét fogok hallgatni 1,5 órán keresztül a jó levegőn, olyat amit imádok, jól fogom érezni magam :-) Távol a tömegtől persze, és a kedvesemmel :-)
66% én meg neked gratulálok!
Kérdező!
Menj és érezd jól magad, csak tényleg ne a tömeg közelébe állj!
Jó hogy már autóba se lehet ülni terhesen, mert veszélyes... :D
Szia! Teljesen megértelek!!! Nem véletlenül a Zöld Pardonban lesz a koncert? Az én barátaim is mennek,fáj a szívem,szívesen mennék én is a téli itthon ülés után... De én akkor már a 8. hónapot fogom tölteni,nem merek menni :(
Pedig megfordult a fejemben... Talán ha szellősebb helyen lenne,a ZP-ben tuti tömegnyomor lesz.
Jó szórakozást Nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!