Nemsokára babát tervezünk, sokszor gondolkozom, fájni fog ha mozog, "rúg " stb?!
A vizsgálatok nem, mert vagy olyan, mint egy átlagos nőgyógyászati vizsgálat, vagy a hasadon tologatnak egy UH fejet.
A rúgások a végefelé elég kellemetlenek tudnak lenni. Előny, ha magas vagy, akkor több helye van függőlegesen.
Nyugi,akkor várni fogod hogy rúgjon már. Aztán meg azon aggódsz ma miért rúg kevesebbet.
Ne gondolkozz meg ezeken. Fölösleges, mikor benne van az ember akkor mindent másképp lát.
Nem a vizsgálat fáj hanem a szülés
Én mindig vártam a vizsgálatot hogy tudjam minden rendben van és lássam uh-on.
Ha a rúgás lesz a legnagyobb problémád terhesen, akkor nagyon boldog lehetsz, annál sokkal nehezebb dolgok is történhetnek.
Én ilyenekkel a hátam mögött (sőt épp a hátamon) is azt mondom, hogy NAGYON MEGÉRI minden nehézséggel együtt, az ember többször is belevág, mert az "eredmény" magáért beszél.
:)
Igen, lehet nagyon fájdalmas is a mocorgás, de nyilván a szüléshez képest semmi, de azért az utolsó trimeszterben már elég sokszor kívántam, hogy legyen már ennek vége.
Itt egy kapcsolódó kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
A vizsgálatok nekem nem voltak kellemetlenek, a vérvételek sem (az új protokoll szerint csak akkor nyúlnak be, ha panasz van). Amikor rúgott, az nem fájt nekem, de amikor a kezeivel ütötte a hólyagomat. Hát, ha azt mondom, hogy ki akartam nyomni a szememet, akkor nem túlzok. Borzalmas utolsó hónapom volt sajnos. De én alacsony vagyok és vékony (utóbbi csak voltam:D), a baba meg hatalmas volt.
Császármetszésem volt, utána 3 nap nem volt méznyalás, de utána már minden rendben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!