Ti sem érzitek, ha megfordul a baba (35. h km)?
Nahát, pont feltettem azt a kérdést,hogy miért kellene a babámnak 30 hetesen fejvégűnek lenni, erre tessék a tied az volt és most lett faros. Mozognak ők. Lehet aludtál épp. Bár én 5 héttel vagyok alattad, de én az sem érzem, ha a jobb oldalról átmegy a bal oldalra, csak egyszer érzem, hogy ott kopogtat.
De pl a 28. Hét környékén meg szabályosan láttam, éreztem, hogy mikor változtat helyet.
Úgy megnézném, hogy miket csinál mikor így érzek, mikor úgy. :)) állandó babamozit feltalálhatnák :)
Igen, én is így vagyok vele. A doki azt mondta tegnap, hogy a feje a bal cicim alatt van. De ma, amit kidugdos ott, az eléggé furcsa fejformára utalna, ha az tényleg a feje. :D Simán el tudom képzelni, hogy már valami mása van ott.
Csak azt nem értem, hogy mindenki azt mondja, hogy ilyenkor már nem fog fordulni, meg hogy ha mégis, akkor azt biztosan megérzem. Ehhez képest meg semmi... Most akkor hogy van ez? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!