Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti sem érzitek, ha megfordul...

Ti sem érzitek, ha megfordul a baba (35. h km)?

Figyelt kérdés
A 30. héten még fejvégű volt, a 35. héten már faros. Én ebből semmit sem éreztem. Érzem, hogy néha itt vagy ott dugja ki valamijét, meg itt-ott rúgdos, de hogy meg is fordult ebből semmit sem észleltem.

2016. jún. 4. 09:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nahát, pont feltettem azt a kérdést,hogy miért kellene a babámnak 30 hetesen fejvégűnek lenni, erre tessék a tied az volt és most lett faros. Mozognak ők. Lehet aludtál épp. Bár én 5 héttel vagyok alattad, de én az sem érzem, ha a jobb oldalról átmegy a bal oldalra, csak egyszer érzem, hogy ott kopogtat.

De pl a 28. Hét környékén meg szabályosan láttam, éreztem, hogy mikor változtat helyet.

Úgy megnézném, hogy miket csinál mikor így érzek, mikor úgy. :)) állandó babamozit feltalálhatnák :)

2016. jún. 4. 09:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyik babàmnàl sem éreztem. Azt sem tudtam hogy éppen a làbàval csinàlja a làtható mozgàst vagy a kezével pl
2016. jún. 4. 10:27
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen, én is így vagyok vele. A doki azt mondta tegnap, hogy a feje a bal cicim alatt van. De ma, amit kidugdos ott, az eléggé furcsa fejformára utalna, ha az tényleg a feje. :D Simán el tudom képzelni, hogy már valami mása van ott.

Csak azt nem értem, hogy mindenki azt mondja, hogy ilyenkor már nem fog fordulni, meg hogy ha mégis, akkor azt biztosan megérzem. Ehhez képest meg semmi... Most akkor hogy van ez? :)

2016. jún. 4. 10:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Van akinek az utolsó pillanatban fordul be vagy éppen meggondolja magàt és császàr lesz a vége.
2016. jún. 4. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!