Farfekvéses a baba. Mennyi az esély rá, hogy megfordul? 30hkm
Figyelt kérdés
2013. aug. 26. 19:09
1/8 anonim válasza:
Szerintem bőven van rá esély. Elvileg még van 10 heted. Az alatt bármikor úgy hozhatja a kedve :)))
2/8 anonim válasza:
Bár nem szeretnek forogni, de még simán megfordulhat. Barátnőmé pl. végig fejvégű volt 35. héten megfordult, majd 36 héten vissza fordult. Másik barátnőmnek pedig olyan 34-35 héten (nem emlékszem már) fordult fejvégűre.
3/8 A kérdező kommentje:
Hát jó lenne,ha nem forognának ennyit,ha már egyszer befordultak a helyükre :)
Még a végén belegabajodnak a köldökzsinórba.
Nekem is 25hetesen lent volt a feje már,aztán visszafordult.
2013. aug. 26. 19:22
4/8 anonim válasza:
Nekem anyukám mondta, hogy én farfekvéses voltam, és a terhesség végén (pontos időt nem tudok) megfordultam. Úgyhogy lehetséges. :)
5/8 anonim válasza:
nekem a 33.héten fordult meg. nem volt kellemes,de sosem örültem még úgy fájdalomnak :)
6/8 anonim válasza:
Azt hiszem, nekem az uh-s azt mondta, hogy ált. a 32-34 hétig szoktak befordulni. Ha addig nem, akkor nagy valószínűséggel nem fog, de semmi sem kizárt.
7/8 anonim válasza:
Két fiam-a háromból- a 32-ik hét körül fordult meg. Fájdalmas volt,így tudtam,hogy megfordultak! Nyugi,a tied is be fog fordulni, hisz helye is és ideje is van még:-))
8/8 anonim válasza:
Az én kislányom a 35. héten fordult be aztán a 36. héten vissza... aztán két nap múlva majd kigúvadt a szemem és hálaistennek visszafordult.
Szegény anyukám annak idején pórul járt. Húgom a 37. héten farfekvéses volt a 38. héten pedig lábakkal jött a világra és nem császárral.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!