Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi esélye van hogy a...

Mennyi esélye van hogy a faros baba a szülésig megfordúl?

Figyelt kérdés
27. hétben vagyok, eddig fej végü fekvése volt a babámnak, de most megfordúlt. Szeretnék természetes úton szülni de ha ez így marad akkor meg fognak császározni.Érdekelnének a tapaszalatok hogy másnak is forgolódott így a babája és hogy a szülésre vissza fordúlt-e?Köszönöm előre is a válszokat!27 ht km
2009. okt. 15. 08:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem a 29. héten már fejfekvése volt, aztán a 31. héten is még az. A doki azt mondta, hogy már nem nagyon szoktak forogni, de kétségeim vannak, hogy nem fordult e vissza. 2 hét múlva megyek ismét dokihoz, hogy lássuk.

Szóval elvileg, a dokik szerint a többség már nem nagyon forog a 30. hét után, dehát rengeteg olyat hallani, hogy a 38. héten fordult be, a 39. héten, szülés előtt...

Szóval nálad még sok ideje van visszafordulni, és meg is teheti! Beszélgess vele, mondd el neki, hogy ha megfordul az neki is és neked is jobb lesz :o)) Én néha szoktam ilyeneket. Vagy használ, vagy nem, de a lelkünknek jó.

Aztán meg ha pár hét múlva is még faros, vannak praktikák, amivel talán rá lehet venni a fordulásra. Erről tapasztaltabbak tudnak írni, de ha itt is rákeresel, láttam már ilyen kérdést.

Üdv,

33 h. km

2009. okt. 15. 08:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem az elejétől fejfekvésű volt, aztán a 30. héten közölték az UH-n, hogy harántfekvésű... A 34. hétre viszont megfordult és megint "jó irányba néz" :)

A dokim szerint a 35. hétig még szoktak forogni. De ahogy az előttem szóló is írta, sokan mesélték, hogy az utolsó pillanatban fordult be. Bőven van még időd, nyugi!

2009. okt. 15. 09:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Beszélgess vele és kérd meg, hogy forduljon be. Olyat is hallottam , hogy 39. héten egy iszonyat fájdalmas mozgás alatt a végig faros baba beforgott!! Lehetetlen nincsen!
2009. okt. 15. 11:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem még 37 hetesen faros volt és ma voltam uh-án és már fejvégű.Én is sokat beszélgettem vele és mondtam hogy forduljon meg.

38 hetes km

2009. okt. 15. 11:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen, már beszéltem a babámmal hogy ha még most nem is akar de a végére minden féle képpen fordúljon meg :) azt hiszem ez hosszas nógatást igényel majd mert szerintem így kényelmesebben elfér, viszont sokkal rosszabb érzés nekem hogy lefele rúgdos, olyankor van h meg is kell állnom..eleinte nem tudtam mitől lett olyan más érzés a rúgdosása de tegnap derült ki az orvosnál hogy farosan fekszik. Kíváncsi vagyok nagyon hogy befordúl-e majd a kis rosszcsont:) mindenkinek boldog baba várást!
2009. okt. 15. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!