Mennyi esélye van hogy a faros baba a szülésig megfordúl?
Nekem a 29. héten már fejfekvése volt, aztán a 31. héten is még az. A doki azt mondta, hogy már nem nagyon szoktak forogni, de kétségeim vannak, hogy nem fordult e vissza. 2 hét múlva megyek ismét dokihoz, hogy lássuk.
Szóval elvileg, a dokik szerint a többség már nem nagyon forog a 30. hét után, dehát rengeteg olyat hallani, hogy a 38. héten fordult be, a 39. héten, szülés előtt...
Szóval nálad még sok ideje van visszafordulni, és meg is teheti! Beszélgess vele, mondd el neki, hogy ha megfordul az neki is és neked is jobb lesz :o)) Én néha szoktam ilyeneket. Vagy használ, vagy nem, de a lelkünknek jó.
Aztán meg ha pár hét múlva is még faros, vannak praktikák, amivel talán rá lehet venni a fordulásra. Erről tapasztaltabbak tudnak írni, de ha itt is rákeresel, láttam már ilyen kérdést.
Üdv,
33 h. km
Szia!
Nekem az elejétől fejfekvésű volt, aztán a 30. héten közölték az UH-n, hogy harántfekvésű... A 34. hétre viszont megfordult és megint "jó irányba néz" :)
A dokim szerint a 35. hétig még szoktak forogni. De ahogy az előttem szóló is írta, sokan mesélték, hogy az utolsó pillanatban fordult be. Bőven van még időd, nyugi!
Szia!Nekem még 37 hetesen faros volt és ma voltam uh-án és már fejvégű.Én is sokat beszélgettem vele és mondtam hogy forduljon meg.
38 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!