30 hét feletti kismamák hogy vagytok?
Már 30. hét felett vagyok 2 nappal. ☺ remélem beleferek...
Kistarcsan fogok szülni,augusztus 9-re vagyok kiirva. A hidegfrontot nehezen viselem, olyankor órákig fáj a hasam és tömöm a magnéziumot. Kislány lesz, első baba. Veletek mizu? ☺
2016. jún. 1. 21:49
2/18 A kérdező kommentje:
Szombaton töltöm a 31 hetet első baba lesz fiú kicsit félek mindentől jól viselem a terhességet semmi panaszom talán annyi hogy a babám nem szereti a hideget hidegfrontkor kicsit fáj a hátam derekem Miskolcon fogok szülni kedves első válaszoló jó babavárást és könnyű szülést már várom hogy a nagy nap itt legyen
rosszul ma. szombaton töltöttem a 30at :)
Bp, fiú lesz... második, nem félek a szüléstől, az tudom, hogy vacak... :D
de sok mástól igen :) hülyeségeken. fogom-e annyira szeretni mint a nagyot? a nagyot nem fogom kevésbé szeretni? lesz mindkettőre elég időm? hogy fogom csinálni az első 3 hétben míg a nagy itthon lesz nyáriszüneten, csak kéne vele menni ide-oda-nem zárhatom be. de anno a nagy 2 óránként evett 1 órát, majd fél órát büfiztettem... szóval ez így nem lesz jó sehogy a nagynak. na ilyeneken aggódok esténként, ezek mellett a szülés eltörpül :D
te kérdező?
2016. jún. 1. 21:55
4/18 A kérdező kommentje:
Kedves második válaszoló köszönöm a válaszod mindannyiunknak meg van az aggodalma de majd csak lesz valahogy remélem megoldódik az aggodalmad ilyenkor mindig arra gondolok hogy 1 évvel később már jobb lesz könnyű szülést és boldog babavárást
Június 20. A hidegfrontot nem szeretjük, de jól vagyok. Első baba lesh, fiú, és én is Miskolcon szülök. Félek tőle, császárral is riogatnak, mert nagy baba lesz.
2016. jún. 1. 22:12
6/18 A kérdező kommentje:
Kedves harmadik válaszoló nem sokára túl leszel rajta kicsit írigyellek a császártól én is félik de majd csak lesz valahogy a babának ki kell jönni e. további boldog babavárást és könnyű szülést kívánok Melyik korházban fogsz szülni én a Semmelweis-ben fogok
Pénteken betöltöm a 31. hetet.A 29. hétig semmi problémám nem volt (dolgoztam) aztán derült égből villámcsapásként jött a magas vérnyomás...be is fektettek egy hétre a kórházba.Már itthon vagyok, dopegytet szedek.... az időjárás változás megvisel.Levente babával mi a hideg frontot nagyon szeretjük, a meleget kevésbé.Nyíregyházán fogok szülni, ha minden igaz apásan ☺ és augusztus 5-én.
2016. jún. 1. 22:51
36 hetes, június 29-re várom, első baba lesz és elvileg lány. Az időjárás változás egyáltalán nem zavar, viszont a meleget nem bírom, rettenetesen izzadok és borzasztó melegem van enyhébb időben is. Általánosságban nagyon jól vagyok, de a combhajlatom és a szeméremajkam sokszor iszonyúan fáj, a mozgás elég nehezen megy, remélem ez elmúlik a szülés után, mert a fürdőkádba bemászás kezd krimivé válni. A szüléstől nem félek, biztosan rémes lesz, de majd igyekszem túlélni és remélem rendben lesz minden, mert a műtéttől viszont tartok.
2016. jún. 1. 23:01
9/18 A kérdező kommentje:
Kedves negyedik válaszoló én is aug 5-re vagyok kiírva de olyan érzésem van hogy hamarabb fog jönni nekem is ingadozó a vérnyomásom de a védőnő azt mondta hogy ez normális ilyenkor könnyű szülést és boldog babavárást
10/18 A kérdező kommentje:
Kedves ótödik válaszoló kitartás már nem sok van hátra hát nekem az ágyból való kikelés okoz néha gondot sokszor le gurulok az ágyról négykézláb a földre mert másképp nem tudok felálni
Kapcsolódó kérdések: