Ti is rosszul tudtok aludni 30. hét feletti kismamák?
Figyelt kérdés
Állandó rémálmok gyötörnek, hogy a kicsi fogyatékkos lesz vagy koraszülött és azt nem éli túl, mert pici súllyal születik. Már aludni se merek és a nap túlnyomórészét ezzel töltöm az agyamba... miközben főzök stb. Ez depi lehet?2013. okt. 17. 08:12
1/6 anonim válasza:
nem
mivel nem olvasok el minden hülyeséget a netről :-(
TUDTAM h semmi baja nem lesz
nya ezt a tudatot kell felépítened magadban
2/6 A kérdező kommentje:
Én se olvasok el minden hülyeséget a netről. Lehet a koromből fakad és ezért félek (36) 3. gyermek!
2013. okt. 17. 08:32
3/6 anonim válasza:
Hú én is most várom a 3.-at és sokkal parázósabb vagyok. Igaz még nagyon az elején tartok így még másokon izgulok. Szerintem azért van (nálam legalább is) mert egyszerűen félek, hogy 3x nem lehet szerencsém. Hogy van 2 egészséges gyerekem és bármikor megbüntethet a sors...vagy ilyesmi. Persze próbálom elterelni a figyelmemet, így egy kicsit lenyugodtam.
4/6 A kérdező kommentje:
Igen, így gondolom én is. Ami meg még jobban rásegít, fogyatékosokkal foglalkozom már 18. éve.
2013. okt. 17. 11:05
5/6 anonim válasza:
Én nem az ilyen olvasgatós hülyeségek miatt alszom rosszul. Amúgy meg DIREKT nem olvasok semmi rémtörténetet. Max szép szüléstörténeket. De rosszul alszom kb. 1 hete kezdődött.. Folyton forgolódás, sehogy se jó és néha álmodok hülyeségeket is.. De szerintem pont ilyenkor kéne kikapcsolni az agyunkat, mert ha ezen agyalsz az tuti nem tesz jót se neked, se a picikének! :-) Nyugi, hamarosan itt lesz! Mikorra vagy kiírva? 30+4 hkm
6/6 anonim válasza:
5-ös vagyok.. Az én anyukám is fogyatékosokkal foglalkozik pontosan nem tudom hány éve, de 10 biztos.. Lényegében köztük nőttem fel, mert többször bejártam anyuval éjszakázni.. De ez a rengeteg vizsgálat azért van, hogy kiszűrjenek soksok rendellenességet.. Mi pl voltunk 4D-n, ott még a pici szivecskéjét is részletesen megnézték.. 30 hét fölött pedig ha megszületne is(de persze úgyse fog) már nagyon sok esélye van.. Mindene kifejlődött már, csak a tüdeje nem elég fejlett..:-) Inkább gondolj arra, hogy vajon milyen helyes kis pofija lesz, vagy mekkora kis lába..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!