Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor kezd nőni a pocak?

Mikor kezd nőni a pocak?

Figyelt kérdés
Most járok a 11. hétben és reggel is olyan a pocakom,mintha jól teliettem volna magam vagy kinyomnám a pocimat. Nem hiszem,hogy puffadás,figyelek rá,mit eszem.Még nem híztam semennyit,csak derékban szűkek a nadrágjaim.Nektek mikor kezdett nőni?
2008. szept. 25. 19:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
En mar a 12.heten nem tudtam felvenni a farmejaimat, mert kenyelmetlenek voltak, de szerintem a pocakom meg nem volt lathato. Az elso pocakos kepet a 14.heten csinaltuk, ahol mar valami latszodott, aztan a 16.heten is csainaltunk fotot, ahol mar egyertelmu volt. Terhes nacit viszont kb. 3 hete hordok. (Most vagyok a 21.hetben)
2008. szept. 25. 19:32
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ!
2008. szept. 25. 19:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem aki vékonyabb testalkatú, előbb lesz látható a pocak növekedése.

Nekem a 18. héttől kezdett el látványosan nőni. Átlagos testalkatom van.

2008. szept. 25. 19:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Elso valaszolo vagyok: En is atlagod testalkatu vagyok, de azert van rajtam egy pici felesleg. Igaz, nem hasra vagyok hizekony, az mindig lapos volt.
2008. szept. 25. 19:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok

Én vékony testalkatú vagyok és Nekem 20.hétben kezdett el nőni a pocim.24től meg már alig értek össze a nadrágok.Most 27hetes vagyok eddig 5kgnál tartok.

Sztem egyénenként változó h kinek mikor kezd el nőni a poci!

2008. szept. 25. 19:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

11. héten még csak a puffadás miatt lehet pocakod, hisz a méhed kb. akkoa, mint egy kisebb narancs.

Változó, hogy kinek mikor látszódik, függ attól is, hogy a méhlepény hol helyezkedik el.

Nekem mellső falon tapad, és a 18. hét környékén kedett el látszani. Most a 22. héten tartunk, de van, aki még mindig nem látja rajtam, hogy terhes vagyok.

22 hetes kismama

2008. szept. 25. 20:08
 7/8 anonim válasza:
Én a 12 hétben járok, sosem voltam pocakos, mostmár van egy kicsi pocim,mint aki jól lakott,ami kizárt, hogy a puffadástól van, mert inkább hasmenésem van.Szerintem látszódhat már valami, ami persze nem a baba, csak gondolom a méhed, méhünk nő és kell a hely.
2008. szept. 27. 07:25
 8/8 anonim ***** válasza:

Én 13 hetes múltam amikor először éreztem a méhem, kb a szeméremcsont felett 1-2 ujjnyival. Persze ekkor még nem látszott a pocakom. Kb. 16-17 hetes lehettem amikor először rákérdeztek hogy babát várok e. Most 20 hetesen azért már mindenkinek feltűnik :-) Átlagos testalkatú vagyok én is, igaz a hasam viszonylag lapos volt mikor terhes voltam.

Boldog pocakos hónapokat!

2008. szept. 29. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!