Hogyan fogadjam el magam? Önbizalmat szeretnék.
Igazából olyan nők válaszát várom elsősorban akik terhesség előtt is teltebbek voltak. Persze bárkitől jól jön egy kis segítség :)
Szóval most vagyok 16 hetes terhes eddig 3 kilót híztam így vagyok 82 kiló (165cm). Tudom nagyon sok és nagyon is rosszul érzem magam emiatt.
Boldogan kéne megélnem a terhességem minden egyes napját, de én csak sírni tudok, mert hízok. Párom azt mondja, hogy tökéletes vagyok, de nem tudom elfogadni magam. Olyan boldogan indulok ruhát vásárolni és amikor az üzletbe vagyok feladom és inkább haza megyek, nem tudom milyen ruhát vegyek mivel tudnám kiemelni az előnyösebb részeimet.
Olyan kismamák illetve anyukák véleménye érdekelne akik hasonló kilókkal kezdték a terhességet. Hogyan tudtátok elfogadni magatokat? Félek, mert jön a nyár most is a nagy melegben inkább farmerbe és sport cipőbe vagyok. Nagyon irigylem azokat akiket nemzavar és bátran felvesznek rövidebb ruhákat, szoknyákat, tapadósabb pólókat.
6# miert gondolod h 25 kg öt fogsz hizni ??!!
13-16 kg ig normális a hízás utána nem
Szerintem kicsit túloztal ezzel de nem bántani akarlak csak na..
#12 Nem, ez nem genetika. A testvéreidnek és anyádnak sem kellett volna minden összeennie, amíg terhesek voltak és máris nem híztak volna 30 kilót. És most te pontosan ugyanaz csinálod.
"ugy hogy eszek amit csak kivanok.."
A terhesség nem mentség az elhízásra, lustaságra. Ha naphosszat zabálsz, akkor persze, hogy ez lesz a vége. Nem kell kettő helyett enni.
Én is megkívánok minden szert, terhesség nélkül is, de van önuralmam és nem tolom magamba a napi két tábla milkát.
Mindezt nem bántásból írom, hanem azért, hogy térj észhez! A terhesség nem betegség..nem kell zabálni, mert hogy kettő helyett eszel..
És az sem igaz, hogy mint minden nő meghízik, majd fogyózik.. Sokkal kínkeservesebb lesz a fogyózás, mint az, hogy most nem eszel meg mindent ami a kezed ügyébe kerül.
Anyám is elhízott velünk, de semmi genetika nem volt benne.. A két nővérem eleve nagyobb súlyról kezdték és ők is két pofára tömték magukat. Viszont az egyik tesómmal nagyon elszaladt a ló és az 5. hónapban már +18-nál járt. Aztán észbe kapott és elkezdett normálisan enni, mint ahogy baba nélkül is kellene neki. Napi 5* étkezés, sok fehérje, zöldség. Gyümölcs mértékkel és nem este. Teljes kiőrlésű dolgok, szénhidrát minimális..ha nasi kellett, akkor nem csoki, hanem natúr joghurt és gyümölcs.
Aztán +15 kg-val ment szülni..
Én meg +9 kgval, mert pontosan ugyanúgy ettem mint, előtte. 2 kiló maradt rajtam szülés után, de ez nagyjából annak köszönhető, hogy a vége felé már nem esett jól a sport, abbahagytam, de az étkezésen nem változtattam.
Szóval tévhit, hogy kettő helyett kell enni, és nem mentség az elhízásra a terhesség. Te is tudsz még ezen változtatni, mert nem sokat híztál eddig!
én 160/92 kezdtem a terhességet, elején fogytam 5 kg-t, most 23 hetes vagyok, ismét 92kg, és sajna nem igazán van hasam, nem lehet hangsúlyozni, mert nem látszik rajta, hogy terhespocak :(
ez az én kérdésem, hátha ad támpontot:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!