Hogyan fogadjam el magam? Önbizalmat szeretnék.
Igazából olyan nők válaszát várom elsősorban akik terhesség előtt is teltebbek voltak. Persze bárkitől jól jön egy kis segítség :)
Szóval most vagyok 16 hetes terhes eddig 3 kilót híztam így vagyok 82 kiló (165cm). Tudom nagyon sok és nagyon is rosszul érzem magam emiatt.
Boldogan kéne megélnem a terhességem minden egyes napját, de én csak sírni tudok, mert hízok. Párom azt mondja, hogy tökéletes vagyok, de nem tudom elfogadni magam. Olyan boldogan indulok ruhát vásárolni és amikor az üzletbe vagyok feladom és inkább haza megyek, nem tudom milyen ruhát vegyek mivel tudnám kiemelni az előnyösebb részeimet.
Olyan kismamák illetve anyukák véleménye érdekelne akik hasonló kilókkal kezdték a terhességet. Hogyan tudtátok elfogadni magatokat? Félek, mert jön a nyár most is a nagy melegben inkább farmerbe és sport cipőbe vagyok. Nagyon irigylem azokat akiket nemzavar és bátran felvesznek rövidebb ruhákat, szoknyákat, tapadósabb pólókat.
Légy büszke a pocakodra! Szerintem is hangsúlyozd bátran!
Egy kismamán senki nem figyeli, hogy dundi-e, csak azt, hogy jééé, babája lesz! :)
Lehet hogy ha megszületik a baba, még le is adsz az induló súlyodból, ilyet is hallottam már (szoptatás, ilyesmik).
szintén 16 hetes vagy,és szintén 82 kiló(csak én úgy, hogy fogytam 5-öt,mióta terhes vagyok)
szóval előtte sem voltam topmodell...sőőőt..
én azt javaslom neked,hogy keress fel egy dietetikust,és állítsatok össze egy kiegyensúlyozott étrendet..
Ezek után hízni sem fogsz ilyen ütemben..valószínűleg jót tenne a lelkednek is.
Ahogy írták, hangsúlyozd a hasad hamarosan,bár egyelőre gondolom nem sok látszik még abból,hogy babát vársz...pár hét,és már egyértelmű lesz,szerintem akkor könnyebb lesz elfogadnod magadat is..
amúgy én mindig terhesen érzem magam a "legszebbnek",szóval nekem pont ez segít az elfogadásban...szerintem minden kismama gyönyörű(leszámítva,aki a kh. mellett bagózik nagy hassal...:S)
Ha amúgyis duci vagy,az a pár kg ami eloszor ugyis hasra meg mellre megy,nem mindegy mar? Ha kismama vagy,akkor meg senki nem fog elitelni,akarhany kg vagy. A hajad,bőröd is szebb lesz.
Én 174cm/63kg vagyok 29. hétben,10 kg plussznál tartok,de büszke vagyok rá. Néha elmegy az önbizalmam (bár vékonyan is sokszor elment) ilyenkor jól beszárítom a hajam,sminkelek egyet,felveszek egy csinos ruhát,aztán jobban érzem magam.
Ha a súlyod zavar, akkor javaslom, hogy keress fel egy dietetikust és írjon össze neked egy szénhidrát-diétát. Ezt terhesség alatt is lehet követni, ugyanis nem fogyókúra, hanem étrend, de kellemes mellékhatása a fogyás.
De mindenképpen szakember utasítása alapján kövesd, egyébként könnyű rosszul csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!