Kismamák ti hogy hordjátok a bandázst? Illetve meddig hordtátok? Kaptam egyet de már 29 hetes vagyok. Tudom még használni?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 10. 17:45
1/5 anonim válasza:
Miért ne tudnád? Bár én nem használtam, mert nem volt nagy a pocim, így tudtam hordani a normál ruháimat végig (elbújt a manóm), de unokahúgom végig így hordta a normál nadrágjait. Persze ez attól is függ, hogy mennyit híztál és mekkora a pocid :))
2/5 anonim válasza:
Én a nadrágjaimat egy idő után is fel tudtam húzni (combra nem híztam), de persze összegombolni már nem tudtam - ezt rejtettem el a bandázzsal. Vagy csak hidegebb napokon pluszban felvettem, hogy melegítse a pocakot. Most 39+6 hetes vagyok és még mindig hordom - tök praktikus! Nézzél képeket a Brendon honlapján, hogy hogy variálják.
3/5 anonim válasza:
Én azóta hordom, hogy kényelmetlen lett begombolni a nadrágot. Holnap töltöm a 34. hetet, azóta is hordom, nagyon szeretem. Van hogy teljes "magasságában", van hogy félbe-lehajtva, attól függ, milyen felső van rajtam. Kolléganőm is vett (pedig ő nem terhes), amikor látta rajtam, annyira praktikus ruhadarab, nem fázik a derekad, nem lóg ki semmiből, szerintem én is fogom hordani akkor is ha már megszületett a baba. :)
4/5 anonim válasza:
Én kismamanacit hordok már régóta, de vannak egyes felsők, pulcsik, amik alá felveszem a bandázst, mert anélkül nem érnének már semmeddig, legalábbis elég idétlenül mutatna... Így meg olyan, mintha kilógna a pulcsi alól egy top.
32 hetes
5/5 anonim válasza:
35 hetes vagyok és az elejétől hordom, mivel jó nagy a hasam :), bár a naci feljön és így kényelmesebb a viselése. Nagyon jó dolognak tartom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!