Meddig szokás hordani a szalagot egy végzősnek? Egészen érettségiig? Ti meddig hordtátok/hordjátok?
Figyelt kérdés
2008. dec. 18. 15:24
2/9 Hintalow válasza:
Nekem 4-5 évvel utána foszlott le a táskámról :)
3/9 anonim válasza:
En addig hordtam, mig telikabatot kellett hordani, aztan lusta voltam attenni a vekonyabb kabatra. :D
De volt olyan osztalytarsam, aki mar a szalagavato balon elvesztette 2 hanyas kozott (a tanarok szeme lattara), es megis kitunore erettsegizett, ugyhogy nincs jelentosege, hordd addig, mig tetszik.
4/9 anonim válasza:
elméletileg amíg le nem érettségizel. mi a kosztümre is rátettük.
5/9 anonim válasza:
Én nem hordom, mert nem tetszik. És szerintem nem nagy szám, hogy végzős vagyok.
Szerintem erre nincsenek szabályok, ha akarod hordod, ha nem akkor nem. És addig hordod természetesen ameddig akarod.
6/9 anonim válasza:
Én addig hordtam a szalagot, míg részegen el nem hagytam egy buliban:D aztán csórtam magamnak egy másikat emlékbe, de azt már nem hodtam.
7/9 anonim válasza:
20:47es, ez eléggé pökhendi válasz volt. Sztem igenis "nagy szám" az ha valaki végzős gimnazista!
8/9 anonim válasza:
Amíg büszke vagy rá, és úgy érzed, hogy a kabátodra, kosztümödre tűzött szalag ad egy kis jó érzést, melegséget, biztonságot. Én addig hordtam. :)
9/9 anonim válasza:
Nekem meg nem is volt ilyen, mert levelezőn nem adtak.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!