Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha felszívódott korai terhessé...

Ha felszívódott korai terhességet állapítanak meg, akkor tulajdonképpen mi ürül ki?

Figyelt kérdés
5 hetes terhességet állapítottak meg,6 mm-es petezsákot,majd 10 nap múlva újabb uh-n közölték felszívodott,akkor meg is kezdődött a vérzés,ami épp az aktuális 2. menseskor kezdődött,mely első 2 nap görcsökkel,darabos sötét vérzéssel kezdődött,ezt követően egyre kevesebb,majd ismét kissé több 2 napja.Meddig tarthat?Nem akarok mégegy "kaparást"!Fertőzésnél milyen tünetek vannak és mi maradhat bennt ha felszívódott?Nálatok hogy volt?
2008. szept. 25. 12:55
 1/8 anonim ***** válasza:

Nálam ugyanezt állapították meg mint nálad,hogy üres volt a petezsák.Miután jól összevesztem a dokival,úgy volt hajlandó elmondani hogy ezt beteg terhességnek hívják,mivel az embrió valószínűleg korai szakaszban felszívódott.Az üres petezsák növekedett amibe csak magzatvíz van.A szervezet nem veszi rögtön észre hogy nincs embrió,csak egy idő után.Én 7 hetes voltam.Befektettek a kórházbe ahol rám se néztek mivel összevesztem a dokival.A petezsák távozott állítólag,addig görcsöltem míg azt ki nem lökte a szervezetem.Azt mondták csak akkor műtenek ha erős a vérzés.Másnap csináltak e.ü.kaparást,ami jó mert teljesen kitisztul a szervezeted.Nekem a vérzés kb 10 napig tartott,vagy 4-5 napig nem görcsöltem,a görcs 1-2 napig tartott,aztán megint nem fájt.Azért jó a kaparás mert 3 hónap múlva lehet megint próbálkozni,ha nem kaparnak akkor fél évig kell várni.Nekem remélem sikerült,sok sikert neked is!

15 hetes kismama

2008. szept. 25. 13:10
 2/8 anonim ***** válasza:
A petezsákból vagy a méhlepényből is maradhat bennt szövetdarab,ami vérzést,gyulladást okozhat.Nekem az 1 terhességnél 11 hetesen 7 hetesnek megfeleő volt a baba mérete.Már látszott az UH-n.A 2 terh-nél csak az üres petezsák volt.Nem indul meg a vetélés,eztért mind a 2* kapartak( mivel akkor még nem szültem vákummal csinálták).Az 1nél 3 hétig jártam hasiUH-ra mire elküldtek a kórházba hüvelyire,tehát ennyi ideje már nem élt.Már a kórházi UH előtt a nyakam teli volt tályog szerű vmikkel és zöldes,bűzös folyásom volt.Ebből gondoltam,hogy baj van.
2008. szept. 25. 13:16
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat!Azért tartok egy újabb kaparástól mert 3 évvel ezelőtt,közel 3 hónapos terhességem halt el,vérmérgezést kaptam és iszonyatos fájdalmat éltem át a kaparás alatt!!!Persze a doki nem hiszi,de emlékszem mindenre ami a műtőben történt!Lehet hogy nem altattak el,nem tudom csak azt hogy ordítottam a fájdalomtól.
2008. szept. 25. 13:17
 4/8 anonim ***** válasza:
2.Nekem a művi befejezés ellenére 6 hót kellet mind a 2 után várni.
2008. szept. 25. 13:18
 5/8 A kérdező kommentje:
A 2.válaszolónak írnám,hogy nemcsak akkor vákumoznak amikor még nem szültél.Én a 2 gyermekem után voltam sajnos 2-szer,és mind a kettőt vákumozták,amikor a 3.gyermekem elhalt akkor kapartak,iszonyatos fájdalmam volt a műtét alatt.
2008. szept. 25. 13:21
 6/8 anonim ***** válasza:
1.válaszoló vagyok.Nem értem hogy hogy nem altattak el?Biztos hogy nagyon fájdalmas a műtét,de engem altattak,így nem emlékszem semmire.Ha lenne kaparás,akkor ne engedd hogy altatás nélkül csinálják!
2008. szept. 25. 14:35
 7/8 A kérdező kommentje:

1.válaszolónak.Szia!

Az orvos azt mondta elaltattak,csak halucináltam.Nem azt mondom hogy nem altattak el,de hogy lehet mindaz amit átéltem?! Arra keltem fel hogy a műtőben kiabálnak esi a vérnyomás,esik...60,50,40,majd filmszakadás,légüres tér és láttam mindent amit velem csináltak.Majd visszazuhanás érzés,és egyszercsak ordítottam,olyan erővel mint még soha,felkeltem,kiszakítottam magam a köttözésből és ordítottam, az orvosom meg ott a lábam között tette dolgát.Dührohamot kaptam és felpofoztam az aneszteziológus hölgyet.Majd felébredtem az ágyamba,bejött a doki,kérdeztem mi történt bennt a műtüben,azt mondta,mi történt volna,minden a legnagyobb rendben volt.Én azért mondtam neki hogy üzenem a hölgynek,bocsánat.Alapjában nem is vagyok agresszív tipus,nem értem.Rá kb.1 évre találkoztam egy ápolónő ismerősömmel,aki azt mondta,nem mindig altatnak,mert akkor ellazul a méh és nem tudnak nyomást gyakorolni a méhfalra,hát nem tudom.Iszonyatos élmény,és megrázkódtatás ért,de hát ki mondja meg mi is az igazság?

2008. szept. 25. 15:31
 8/8 anonim ***** válasza:
A kérdésedre nem tudom a választ, csak azt akarom mondani, hogy én hiszek neked! Szerintem ébren voltál, van, hogy az agy erősebb, mint bármilyen altató!
2008. szept. 25. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!