Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szabad guggolásokat végeznek...

Várhegyi Mónika kérdése:

Szabad guggolásokat végeznek terhesen?

Figyelt kérdés
A nőgyógyászom szerint ha a szexuális életet engedélyezik akkor nyugodtan guggolhatok, de sajnos ezt az orvost nem nagyon érdeklik a betegei (miközben beszéltem hozzá a könyvét olvasgatta). Napi 15 percet guggolok (kezdésként nem akarom túlzásba vinni), terhesség előtt is tornáztam (guggolás, zumba, felülések, jóga)napi kb. 30-60 perc

2016. máj. 17. 17:46
 1/6 anonim ***** válasza:
40%

Ha jól esik...

Bár nekem eszembe nem jutna, állva is pont elég súly nehezedett a gátamra...

2016. máj. 17. 18:06
 2/6 anonim ***** válasza:
66%

Az első terhességemnél is még a kiírt napon is simán csináltam a gugolásos tornámat! Az egész terhesség nekem nem volt megerőltető, sosem éreztem magam nehéznek, végig könnyen mozogtam, talán ez is közrejátszott :)

Most is csinálom, 20 hetes terhesen, remélem most is mehet majd végig.

2016. máj. 17. 18:28
 3/6 anonim ***** válasza:
75%

Válts orvost !!!

Amúgy ami jól esik

Mindent amit eddig csináltál az szabad

Ha orvos megálljt mond akkor megállsz

Érezni fogod te is

2016. máj. 17. 18:32
 4/6 anonim ***** válasza:
66%
Mivel nem terhesen kezdted így nyugodtan csináld csak, már hozzá vagy szokva :) persze ne erőltesd meg magad, de ezt te is biztosan tudod :) Csináld csak nyugodtan, nem lesz semmi baj.
2016. máj. 17. 19:46
 5/6 anonim ***** válasza:
26%
mivel kérdező,terhesség előtt is tornáztál,terhesen is csinálhatod nem megreőltetően szülés napjáig
2016. máj. 17. 20:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat, megnyugtattatok :D
2016. máj. 18. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!