Aki fiút vagy lányt szeretett volna és az lett vagy éppen nem az lett mit érzett mikor kiderült?
Nekünk uh-on mondták meg hogy kislány. Mióta az eszemet tudom első babának lányt szerettem volna. Elsírtam magam mikor kijöttünk az uh-ról és láttam hogy a párom szeme is könnyes. Ő végig azt mondta neki mindegy de láttam rajta hogy valahol ő is lányt várt.
21h km
Mi lányt vártunk elsőnek. Fiú lett. Az apja is picikét csalódott volt mikor kijöttem a 18 hetes uh ról és mondtam hogy hát úgy néz ki, p.csös.:) Persze aztán hamar megbarátkoztunk a gondolattal. Másodjára is nagyon lányt akartunk és a 16 hetes UH-n majd kiugrottam a bőrömből örömömben mikor a doki egyértelműen lányt mondott. Borzasztó boldog voltam, hogy megadatik mindkét nemből egy egy számunkra:)
Apja is imádja a lányt:)
Mi fiút akartunk mindketten a férjemmel. Össze-vissza mondtak mindent az uh-kon, hol lányt, hol fiút, de biztosat soha egyik doki sem, aztán már nem is foglalkoztunk a kérdéssel. Végül lány lett, ugye teljes biztonsággal a szülőszobán derült ki :) Egy fél percig sem szomorkodtunk, nagyon boldogok voltunk, sőt utána még szégyelltük magunkat, hogy megfordult a fejünkben, hogy mi fiút akartunk igazából.
Most megint babát várok, és most lányt szeretnénk mindketten. Kíváncsi vagyok, mi lesz, még nem tudjuk, még csak 12 hetes. Persze, nem dugom vissza, ha fiú lesz :) És megint szégyellni fogom magamat, ha fiam lesz, pedig lányt várunk.
Én kisfiút szerettem volna, éreztem, hogy kisfiú, minden uh-n azt mondták, hogy kisfiú és kisfiú is lett!!!
Elmondhatatlan, hogy mit éreztem, amikor először bizonyult kukisnak az uh-n!
Nekünk az elsőnél tényleg teljesen mindegy volt, apának is, nekem is. Bár néha úgy éreztem, apa elsőre inkább kisfiút szeretne. Aztán fiú is lett, nagyon boldogok voltunk.
Most a másodikkal szerettük volna ha kislány, de mindegy, az egészsége a fontos. Mindenki azt hajtogatta, hogy más terhesség, más pocakforma, tuti kislány. Hát a 26 hetes 4d-n megmutatta a kukacát...
Megmondom őszintén, hogy pár percig csalódott voltam, mivel mindenki belém beszélte a kislányt, azért megpróbáltam felkészülni a fiúra is. Pár perc után meg már azért volt lelkiismeret furdalásom, mert elkeseredtem egy kicsit.
Azóta, akinek mondom mindenki agyon sajnál, hogy hát másodjára is kisfiú, én meg nem győzöm hangsúlyozni, hogy annál jobb, már tudom milyen a kisfiú, s különben is, minél nagyobb a pocakban, annál jobban várom.
Néha eszembe jut, milyen lesz 2 fiúval, de már abszolut "beletörődtem", legalább annyi ruhát sem kell venni.
Apa úgy néz ki, egyáltalán nem bánja, bár örült volna egy kislánynak is.
Mondtam is a tesómnak, hogy húzzon bele, és legyen nekünk egy keresztlányunk....
33 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!