Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen kijön az embernek a...

Terhesen kijön az embernek a herpesze a száján, az veszélyes lehet a babára? Mivel lehet kezelni ilyenkor?

Figyelt kérdés
Nekem van Vectavír crémem, amit kevésbé merek,és van a szuper Compeed tapaszom,amit előtte nagyon szerettem használni, mert gyors és eltakarja.De nem találok róla leírást, hogy terhesen lehet-e használni? :( valaki hasonló helyzetben járt már? 12.hetes kismami
2008. szept. 24. 10:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is lett herpesz a számon múlt héten. Be kentem herpesz elleni kenőccsel amit eddig is használtam. Szépen le száradt. Szerintem kend be nyugodtan.

15 hetes kismama

2008. szept. 24. 11:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha eddig is volt ilyen gondod és vannak bevált krémeid, azt nyugodtan használhatod, de csak egyfélét, hiszen kis mennyiség kell belőle, és elvileg 1-2 nap alatt hat..

A herpesz nem veszélyes a babára attól még mert kijött,a szervezetben eleve benne van a herpesz vírus, most éppen egy külső behatás, vagy idegi változás miatt kijött..

Kend csak be, a krémet ne használd tartósan.

Amúgy ha megtalálod a leírást biztosan az lesz benne,hogy nem szabad használni, de a gyártó ráírja és nem azért mert ookos, hanem ha problémával szülne az anya nehogy a gyártót perelgesse , hogy biztosan a herpeszkrémtől van...

2008. szept. 24. 11:03
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen sajnos náthás voltam, és le vagyok gynegülve...:(pedig már tuningolom fel magam C-vitaminnal, me gidegeskedtek egy sort...:( ilyenkor tudom hajlamos kijönni..., de most egyenlőre az ALOE FIRST LIPS-jével kenem, mert lehúzza azt hallottam, hátha visszafejleszthetem, még nem jött ki teljesen,de érzem, hogy érzékeny...nem akarom megvárni ! Akkor köszi, a Compeedet fogom használni mert nagyon jó, eleve egy kis matrica, ami helyileg hat..szerintem, és a leirítában, ha nem lehetene használni biztos beírták volna !?
2008. szept. 24. 11:09
 4/6 A kérdező kommentje:
hidrokolloid 075-öt tartalmaz vékony rétegben a tapasz, ami a tovább terjedést gátolja, semmi egyéb vírusölő anyag nincs benne...lehet ezért lehet használni?
2008. szept. 24. 11:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem terhességem asszem 31.hetébe volt herpeszem :( Megkérdeztem a védőmőt,és semmi baja nem lesz a kicsinek!! Herpesz ellenvel kend.
2008. szept. 24. 11:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Ugyanezzel a problémával küszködtem,egyik napról a másikra jött ki...de hogy mitöl??Èn Fensitil herpes elleni krémjével kentem,nagyon jó!A dokimat is megkérdeztem,aztmondta,mivel külsöleg kell kenni,semmi baj sincs.

Üdv:17 hetes kismama

2008. szept. 24. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!