Terhesen kijön az embernek a herpesze a száján, az veszélyes lehet a babára? Mivel lehet kezelni ilyenkor?
Szia!
Nekem is lett herpesz a számon múlt héten. Be kentem herpesz elleni kenőccsel amit eddig is használtam. Szépen le száradt. Szerintem kend be nyugodtan.
15 hetes kismama
Ha eddig is volt ilyen gondod és vannak bevált krémeid, azt nyugodtan használhatod, de csak egyfélét, hiszen kis mennyiség kell belőle, és elvileg 1-2 nap alatt hat..
A herpesz nem veszélyes a babára attól még mert kijött,a szervezetben eleve benne van a herpesz vírus, most éppen egy külső behatás, vagy idegi változás miatt kijött..
Kend csak be, a krémet ne használd tartósan.
Amúgy ha megtalálod a leírást biztosan az lesz benne,hogy nem szabad használni, de a gyártó ráírja és nem azért mert ookos, hanem ha problémával szülne az anya nehogy a gyártót perelgesse , hogy biztosan a herpeszkrémtől van...
Ugyanezzel a problémával küszködtem,egyik napról a másikra jött ki...de hogy mitöl??Èn Fensitil herpes elleni krémjével kentem,nagyon jó!A dokimat is megkérdeztem,aztmondta,mivel külsöleg kell kenni,semmi baj sincs.
Üdv:17 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!