Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyit vezette (te) k terhese...

Mennyit vezette (te) k terhesen? Nagyon veszélyes? Mit lehet tenni, h kevésbé legyen az?

Figyelt kérdés
2011. febr. 7. 22:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Az utólsó hétig, szinte minden hétköznap

34. hétig dolgozni, utána ide-oda 8orvos, vásárlás, fiamért a suliba....)

Mi nem veszélyes??

2011. febr. 7. 22:34
 2/10 anonim ***** válasza:

NST-re is kocsival jártam, egy héttel túlhordtam a lányomat, a plusz egy hétben is kocsival mentem akkor már minden nap :S

Használj övterelőt, engem megnyugtatott.

2011. febr. 7. 22:50
 3/10 anonim ***** válasza:

Azert veszelyes, mert ha balesetet szenvedsz, akkor megserul a pocaklako a kormanytol kapott utestol. Nade baleset nem minden nap esik meg az emberrel es nembabasan is veszelyes ennyi erovel vezetni, sot babaval a hordozoban is.

Balesetmentes kozlekedest es babavarast!

2011. febr. 7. 22:50
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a választ! Igen, az élet veszélyes műfaj :-S Milyen az az övterelő? Hányadik héttől érdemes használni?
2011. febr. 7. 22:56
 5/10 anonim ***** válasza:
Én ha kell még most is vezetek, csak már tolatni nem jó mert én nem tükörből tolatok hanem hátrafordulok és az így 38 hetesen már nem kényelmes... De az első babámnál még az utolsó héten is kocsival mentem a kozmetikushoz is.
2011. febr. 7. 23:07
 6/10 anonim ***** válasza:

Én is használtam övterelőt. Szerintem nem rosszabb vezetni, mintha a buszon zötykölődnél, és szednéd össze a tömegben az influenzát. Hát ha muszáj menni, akkor inkább kocsival.

Övterelőt minden bababoltban kapni, kb 10 ezer ft. Nehogy megvedd! A Teszveszen vettem 1000 Ft-ért. Vannak ott olyanok, akik ezt házilag varrják. Tök egyszerű dolog, csak ugye ami kismamáknak van, azért pofátlanul sokat kérnek. Egy párna egy pánttal, amire ráülsz. A lábad közt a pánton vezeted át az övet, így az alsó része nem nyomja a hasadat. Én szinte az elejétől használtam, mert éreztem, hogy szorítja az öv a hasamat.

2011. febr. 7. 23:07
 7/10 anonim ***** válasza:

Itt egy link az övterelőről, de rengeteg helyen és szinte minden baba boltban lehet kapni.

[link]

A 12-ik héttől ajánlott már a használata, nekem meg is volt az első pillanattól mert rengeteget vagyok úton. De nem is bánom mert eleinte kicsit szokatlan volt... ma már el nem indulnék nélküle sehova, annyira jó és nem megy át a pocakon az öv, tehát egy hirtelen fékezésnél se húzhatja meg a hasamat! Ami szintén fontos.

39 hetes

2011. febr. 8. 05:29
 8/10 anonim ***** válasza:

32 hetes vagyok, még most is vezetek, mert muszáj. Rövid távon nem gond, de hosszan menni már nem szeretek, nagyon kényelmetlen. Majdnem hozzáér a pocakom a kormányhoz. Ha meg hátrébb tolom vagy döntöm az ülést, nem érem el a pedált. :(

Szerencsémre lesz aki hozzon, vigyen az utolsó időkben.

2011. febr. 8. 07:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Én is vezetek még, 38 hetes vagyok. Valahogyan be kell jutnom NST-re, vérvételre, UH-ra. Meg be is kell vásárolni. Ahogy már előttem is írták, szerintem kevésbé veszélyes, mint ha buszozol. Ott elkaphatsz mindenféle fertőzést, vírust. Amit te magad tehetsz, az az, hogy kicsit körültekintőbb vagy, mint egyébként.
2011. febr. 8. 07:13
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek :-) Találtam övterelőt 5ooo-ért: [link]

Balesetmente közlekedést nektek is!!

2011. febr. 8. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!