Mennyit vezette (te) k terhesen? Nagyon veszélyes? Mit lehet tenni, h kevésbé legyen az?
Az utólsó hétig, szinte minden hétköznap
34. hétig dolgozni, utána ide-oda 8orvos, vásárlás, fiamért a suliba....)
Mi nem veszélyes??
NST-re is kocsival jártam, egy héttel túlhordtam a lányomat, a plusz egy hétben is kocsival mentem akkor már minden nap :S
Használj övterelőt, engem megnyugtatott.
Azert veszelyes, mert ha balesetet szenvedsz, akkor megserul a pocaklako a kormanytol kapott utestol. Nade baleset nem minden nap esik meg az emberrel es nembabasan is veszelyes ennyi erovel vezetni, sot babaval a hordozoban is.
Balesetmentes kozlekedest es babavarast!
Én is használtam övterelőt. Szerintem nem rosszabb vezetni, mintha a buszon zötykölődnél, és szednéd össze a tömegben az influenzát. Hát ha muszáj menni, akkor inkább kocsival.
Övterelőt minden bababoltban kapni, kb 10 ezer ft. Nehogy megvedd! A Teszveszen vettem 1000 Ft-ért. Vannak ott olyanok, akik ezt házilag varrják. Tök egyszerű dolog, csak ugye ami kismamáknak van, azért pofátlanul sokat kérnek. Egy párna egy pánttal, amire ráülsz. A lábad közt a pánton vezeted át az övet, így az alsó része nem nyomja a hasadat. Én szinte az elejétől használtam, mert éreztem, hogy szorítja az öv a hasamat.
Itt egy link az övterelőről, de rengeteg helyen és szinte minden baba boltban lehet kapni.
A 12-ik héttől ajánlott már a használata, nekem meg is volt az első pillanattól mert rengeteget vagyok úton. De nem is bánom mert eleinte kicsit szokatlan volt... ma már el nem indulnék nélküle sehova, annyira jó és nem megy át a pocakon az öv, tehát egy hirtelen fékezésnél se húzhatja meg a hasamat! Ami szintén fontos.
39 hetes
32 hetes vagyok, még most is vezetek, mert muszáj. Rövid távon nem gond, de hosszan menni már nem szeretek, nagyon kényelmetlen. Majdnem hozzáér a pocakom a kormányhoz. Ha meg hátrébb tolom vagy döntöm az ülést, nem érem el a pedált. :(
Szerencsémre lesz aki hozzon, vigyen az utolsó időkben.
Köszi mindenkinek :-) Találtam övterelőt 5ooo-ért: [link]
Balesetmente közlekedést nektek is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!