Mára vagyok kiírva, de nem akar megszületni a kislányom. Szülésindító praktikák?
Figyelt kérdés
Nagyon hálás lennék, ha megosztanátok velem, Nektek vagy ismerőseiteknek mi indította be a szülést. :) Azon kívül, hogy állandóan keményedek, feszül a pocakom, jönnek a jóslók, semmi nem utal arra, hogy kikívánkozna a baba. A méhszájam zárt, kicsit puhul, a méhnyakam rövidül. A fájások viszont mindig abbamaradnak. :( Tegnap próbáltuk a sétát, de fél óra után annyira bekeményedtem, begörcsöltem és feszült a hasam, hogy muszáj volt hazajönni. Szóval sajnos az nem jött be. :(2016. máj. 4. 10:38
21/33 anonim válasza:
Nem kötelező forró fürdő elég meleg vizet folytatni a zuhany alatt a hasra vagy meleg palack
22/33 anonim válasza:
Nyugodtan lepontozhattok, de a "bábakoktél", ami a ricinusolajon alapszik, több családtagnál is bevált. Többek között a "a bába válaszol" című könyvben is ajánlják. Adott mennyiségben nem okoz hasmenést, de nem csak kényelmi szempont ugyebár a beöntés sem, hanem elősegíti a szülés lezajlását :P
23/33 A kérdező kommentje:
#22 nem tudod, mennyi idő után kellene hatnia?
2016. máj. 4. 21:30
24/33 anonim válasza:
Szia! Egyik családtag este itta, reggel indultak a fájások, másiknál pár órával később. De a könyv is azt írja, hogy csak abban az esetben hatásos, ha a baba tényleg teljesen érett és készen áll. Persze egy próbát megér, de talán várnod kell még kicsit :(
25/33 anonim válasza:
A ricinusolajjal csak egy gond van, hogy egy kis mellékhatásként átjuthat a magzatba aki bekakilhat a magzatvízbe. A kiírt nap előtt így veszélyes, ugye ezután csinálnak 2 naponta amniot, de úgy tudom azt meg zárt méhszájjal nem lehet. Én nyitva voltam de akkor sem mertem bevállalni. Pedig tényleg minden mással próbálkoztam már, indítás is szóba került amit nagyon nem akartam.
26/33 anonim válasza:
Igaza van az előzőnek. Veszélyes a túladagolás
27/33 A kérdező kommentje:
Ma voltam orvosnál, 1-2 ujjnyi a méhszáj, még mindig keményedek, görcsölök, de az orvos szerint ezek még nem komolyak. :( A hasam leszállt, a vizsgálat után alig bírtam hazajönni, annyira görcsöltem, nagyon nehéznek éreztem a hasam, muszáj volt lefeküdnöm. De azóta sem semmi. :(
2016. máj. 5. 16:48
28/33 anonim válasza:
Meg mindig semmi ? Szegénykém de ki lehetsz :(((
29/33 A kérdező kommentje:
#28 még mindig semmi :( az NST mutatott fájásokat, elég erőseket, de nem rendszeresek. :( nagyon nehezen bírom már, így a 2 éves nagyommal sem tudok lenni. :((
2016. máj. 5. 17:31
30/33 anonim válasza:
Szegénykém
En csodálom hogy nem tartanak bent megfigyelések nehogy gond legyen
Szurkolok h meg ma kibujjon épségben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!