Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mára vagyok kiírva, de nem...

Mára vagyok kiírva, de nem akar megszületni a kislányom. Szülésindító praktikák?

Figyelt kérdés
Nagyon hálás lennék, ha megosztanátok velem, Nektek vagy ismerőseiteknek mi indította be a szülést. :) Azon kívül, hogy állandóan keményedek, feszül a pocakom, jönnek a jóslók, semmi nem utal arra, hogy kikívánkozna a baba. A méhszájam zárt, kicsit puhul, a méhnyakam rövidül. A fájások viszont mindig abbamaradnak. :( Tegnap próbáltuk a sétát, de fél óra után annyira bekeményedtem, begörcsöltem és feszült a hasam, hogy muszáj volt hazajönni. Szóval sajnos az nem jött be. :(

2016. máj. 4. 10:38
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
52%

#5 40 hetet vártam már a kislányomra, szerintem érthető, hogy már magamhoz ölelném, és várom, hogy kint legyen. Te bizonyára még nem élted át ugyanezt...

Nem, soha. Csak háromszor.

2016. máj. 4. 11:39
 12/33 A kérdező kommentje:
#5 és #11 Akkor nem értem, hogy hogyan nem érzed át a helyzetem... Meg csak kötekedni jöttél ide? Akkor inkább hagyd itt ezt a kérdést, légy oly kedves. Köszönöm.
2016. máj. 4. 11:58
 13/33 anonim ***** válasza:
93%

Én jövő hétvégére vagyok kiírva, de már mennék én is:-)

Nekem elsőnél nem vált be semmi sajnos, ráhúztunk 3 napot...

2016. máj. 4. 12:06
 14/33 anonim ***** válasza:
62%
A legjobb szülésindító praktika: várni
2016. máj. 4. 12:12
 15/33 anonim ***** válasza:
97%
Sajnos ilyen nem létezik. Én amit próbáltam: szex, séta, lépcsőzés (4. emeleten lakunk lift nincs, volt hogy napi 3x lementem mert dolgom volt), front volt 3 is 38 hetes korom után. A kiírt nap utáni napon még a mellbimbómat is ingereltem de nem segített az se. Ezután rájöttem ezeknek semmi értelmük és vártam.. már csak 2 napot kellett várnom és beindult magától. :)
2016. máj. 4. 12:36
 16/33 anonim ***** válasza:
53%
Attol h mára vagy kiirva ,nem biztosíték arra h a babád kiis bújik. Én 41. héten kellettem befeküdni a korházba. Egy hetet bent voltam ,még csak fájásaim se voltak. Kétnaponta magzatvíz vizsgálatra mentem és azse indította meg. Aztán rákötöttek 2 napra infuzióra ,oxitocint kaptam és még az se indította meg. Burkot repesztettek és semmi ,császározni kellett.
2016. máj. 4. 13:01
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Az èn fiam 4 napot húzott rà a kiìrt időpontra. Èn is màr vàrtam hogy mègis mikor. Akkor màr kórhàzban voltam, a dokim meg sem vizsgàlt,nehogy attól induljon meg, azt mondta bízzuk a termèszetre. Amúgy èn lèpcsőztem de az sem hasznàlt. Aztàn beletörődtem,hogy ha majd itt lesz az ideje kibújik. ☺tudom nehèz,de türelem. Lehet 1-2 nap ès màr a karodban tarthatod.
2016. máj. 4. 13:33
 18/33 anonim ***** válasza:

A barátnőm a tonic ivásra esküszik. Állítólag van benne valami összetevő ami az oxitocinban....

Nem tudom igaz e de neki annó bejött :)

2016. máj. 4. 13:40
 19/33 anonim ***** válasza:

A mell masszírozása oxitocint termel.

Itt írnak is erről páran:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..

2016. máj. 4. 15:16
 20/33 anonim ***** válasza:
47%
Ricinusolajnak nézz utána :)
2016. máj. 4. 17:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!