8hetes+4 naposan a doki CLR:14mm és szívhang is volt, nem pici a magzat?
Figyelt kérdés
Egy táblázatban olvastam hogy már 20 mm-esnek kellene lennie.2008. szept. 24. 10:32
11/15 anonim válasza:
Én 156 cm vagyok (amúgy a kismama magasságának semmi köze a kicsi nagyságához) és nekem 8 hetesen 6 naposan 23 mm volt.
12/15 anonim válasza:
12 hetesen pedig 55 mm volt, és egyáltalán nem találta nagynak a doki. (Válasz az egyik hozzászólónak)
13/15 anonim válasza:
amikor 10hetes voltam,azt mondták nekem,hogy enyi idősen 34-35mm-nek keéne lennie,és már akkor 41mm volt,amire azt mondták hogy korához képest picit nagyobb.Ha az orvos,akkor én is hazudok:S
14/15 A kérdező kommentje:
Úgy látom mindenkinél eléri a 20mm-ert. El vagyok keseredve. Október 7-én megyek UH-ra legközelebb.
2008. szept. 25. 08:30
15/15 A kérdező kommentje:
Voltam október 7-én UH-on most már 38 mm-es volt a baba 10hét+ 4 nap
2008. okt. 8. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!