Hány hetes korig szívódhat fel a magzat? Egyátalán ha volt már szívhang, akkor lehetséges még ez hogy megtörténjen? A magazatelhalásnak mindig vannak tünetei, és melyek ezek?
Figyelt kérdés
2009. máj. 4. 15:32
1/4 anonim válasza:
Szívhang ellenére is létezik, hogy a magzat fejődése megáll és felszívódik. Erre a 12. hétig általában sor kerül, ezért mondják azt, hogy csak a 12. hét betöltése után beszélhetünk igazán terhességről vagy ikerterhességről.
2/4 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne. 8 hetes vagyok, a 7 hetes UH-n 13 mm-esek voltunk és minden rendben volt. Legközelebb 10 hetesen megyünk. Addig izgulhatok. Azt hiszem amúgy, hogy fel már nem szívódhat, csak elhalhat, de azt nem tudom hány hetes korig és azt sem, hogy az mitől van.
3/4 anonim válasza:
Első vagyok: még annyit, hogy a felszívódásnak nincsenek külső tünetei, csak uh-n látja a doki.
4/4 anonim válasza:
Sajnos nekem is a 16.héten halt el, és csak a 18. heti ultrahangon vették észre.Én semmit nem éreztem, nem fájt semmim, nem véreztem, semmi, csak a hidegzuhany az ultrahangon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!