8hetes+4 naposan a doki CLR:14mm és szívhang is volt, nem pici a magzat?
Figyelt kérdés
Egy táblázatban olvastam hogy már 20 mm-esnek kellene lennie.2008. szept. 24. 10:32
1/15 anonim válasza:
Szia! Nekem 7+3 hetesen 10,7 mm volt, 9 hetesen pedig 22,2 mm. Szerintem teljesen jó, azt mondják, ebben az időszakban naponta 1 mm-t nőnek. (Csak zárójelben: a 12. hét után hívják magzatnak, addig embrió) De a lényegen nem változtat! Boldog babavárást! 21hetes pocis
2/15 anonim válasza:
Nekem 7 hét 6 naposan volt ekkora. De ne aggódj, mert ahány babó, annyi méret. Mindegyik baba más és más, és különböző ütemben fejlődnek. És a táblázatokra amúgy sem szabad adni, egyrészt azért, mert a nagy átlagot mutatják, másrészt azért, mert nem magyar emberek adatai, hanem egy másik nemzeté, és pl. a németek sokkal magasabbak, mások pedig kisebbek mint a magyarok. A lényeg, hogy van a picinek szívhangja, és hidd el, ha most egy kicsit kisebb is, bőven van ideje behozni! Ne stresszelj, próbáld élvezni a terhességed minden egyes percét, ez lesz életed legszebb időszaka! Boldog babavárást!
Egy 32 hetes pocakos
3/15 anonim válasza:
Szia!
Ne izgulj ez jó érték. atáblázatok általot tartalmaznak. Lehet nem pont a 14. napon volt peteérésed.
Boldog babavárást
4/15 anonim válasza:
Szia! Ha az orvos azt mondta, hogy minden rendben akkor nincs gond. Gyorsan megnéztem nekem mekkora volt ilyenkor és 8 hetes+7 naposan a CRL:23 mm volt. Ne keseredj el mert később kiderült, hogy amikor a 12 hetes kontrollra mentem és elvileg akkor töltöttem a 12.hetet már 13 hetes voltam. Most leszünk 22 hetesek,és valamilye mindig kisebb, de a következő vizsgáatra behozza a lemaradást. Ne izgulj és egyél sok vitamint. Szép babavárást!!!
5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Boldog Babavárást!
2008. szept. 24. 10:54
6/15 A kérdező kommentje:
A Kismama újságban írták hogy a 9. héttől már nem embrióról hanem magzatról beszélünk.
2008. szept. 24. 10:57
7/15 A kérdező kommentje:
Lehet hogy azért mert 157 cm vagyok?
2008. szept. 24. 11:07
8/15 anonim válasza:
szia. én 12 hetes vagyok,és lassan elérjük az 50mm. kicsit nagy a korához képest a doki szerint,de remélem nem lesz gond,szerintem neked se kell aggodnod.
9/15 anonim válasza:
2. vagyok. Mivel alacsony vagy, ezért lehet, hogy a babód is kisebb lesz. A genetika nagyban befolyásolja a kisbabák méretét!
10/15 A kérdező kommentje:
Megnyugodtam egy kicsit.
2008. szept. 24. 11:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!