Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 12 hét után is előfordulhat...

A 12 hét után is előfordulhat hogy nincs szívhang (elhal a magzat)?

Figyelt kérdés
A 10. hetet töltöm, várom a 12.-et. Az első terhességem vetéléssel végződött a 9 héten (elhalt).
2008. okt. 2. 09:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Baj az egész terhesség ideje alatt előfordulhat. A 12-ik hét után azonban csökken a vetélés kockázata, mert átveszi a szerepet a méhlepény. Nem lesz semmi baj, erre kell gondolni. Minden jót! 32 hetes kismama.
2008. okt. 2. 09:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szió! Szerintem "magától" nem, hiszen az első 12 heten alakul ki a sziv, vese, stb, utana mar csak fejlodik, no, fejlodik, no, aztan csak no, no, no.

Viszont halhat meg később is, szerintem külső behatásra, például ha megemelsz egy 25 kilós súlyzót, és elviszed húsz méterre, hát komoly esély van rá, hogy meghal a baba.

Vagy ha tüdőgyulladást kapsz, és 40 fokos lázban "égsz", az is veszélyes lehet.

Direkt irtam ilyen szelsoseges peldakat, nem áll szándékomban rémítgetni, sőt: meg szeretnélek nyugtatni, hogyha vigyázol magadra, stb, akkor nem fog elhalni.

Persze mint minden kismama, vegig fogjuk aggodni, örülünk a szívhangnak a védőnőnél, és ha megszületik, akkor sem szűnik meg az aggodalom, de ez a sorsunk :D

Ez olyan nem negativ, hanem izgalmas "aggodalom".

Remélem semmi baj nem lesz, boldog babavárást

2008. okt. 2. 09:16
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2008. okt. 2. 09:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Bármikor előfordulhat ez tény.Én 11.6 hetesen vesztettem el.A köv terhességnél bevéreztem de idöre szültem végül.Most megint várandós vagyok és óvatos vagyok mindennel.Sok sikert kívánok!
2008. okt. 2. 09:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
egy kismamát az egész terhessége idején foglalkoztatja az a tény hogy mivan akkor ha...és tényleg előfordulhat....stb.a lényeg ne gondolj erre!sajnos ha a természet beleakar szólni akkor úgy is bekövetkezik az amire nem vársz ill.számítasz.bolgog babavárást,pozitívan!
2008. okt. 2. 09:53
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez sajnos bármikor előfordulhat, de a 12. hét után csökken erre az esély.

23 hetes kismama

2008. okt. 2. 09:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.
2008. okt. 2. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!