Akkor mi van, ha mindig kihányom a cukorterheléses löttyöt?
Vannak helyek, ahol zsömlével csinálják a terhelést.
(amúgy nem víz, hanem jó erős limonádé - már ha viszel citromot
terheen elég a 120 perc, nem kell 180. de szerintem, ha a végefelé hány az ember, akkor már felszívódott a cukor, amennyi a vizsgálathoz kell legalább.
sok citrommal tűrhető.
ha kihányod, ismételni kell.
a próbareggelis terhelés viszont nem ad megfelelő infót a terhességi cukorbetegségről. Egyre kevesebb helyen használják, mert nem jó.
Én is ettől félek mert én meg ha felkelés után 20 perccel nem eszek valami sós rágcsát akkor egész nap hányok. Nem tudom, mi lesz, de biztosan nem leszek hajlandó megismételni, ha elsőre kihányom :/ Eléggé parázok ettől, addig halasztom ameddig tudom.
24hkm
Én is rettegtem tőle, húztam vele az időt, már reggel otthon a víztől öklendeztem. Aztán mire rám került a sor, fájt a fejem, éhes voltam és komolyan mondom h jól esett. Citromot beleraktam és simán megittam. Meg is lepődtem. Semmi émelygés nem volt se közben se utána. Először befogtam az orrom, h ne érezzek ízeket, de ez sem kellett, a véget simán megittam. Nem ízlelgettem amúgy, csak próbáltam egyhuzamra.
Ne féljetek ti sem.
Én először elájultam, arra ébredtem, hogy a nővérek élesztgetnek és sugárban hányom a cuccot, még az orromon is jött :D
Viszont jelentem, Győrben, ha kihányod, nem csinálják újra. A védőnő egyik reggel megbökte az ujjam és megnézte a vércukromat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!