Cukorterheléses vizsgálatná ha mindig kihányom az anyagot, akkor azt lehet valamivel "pótolni"?
Már a másodikon vagyok túl. Nem azonnal, hanem kb 1,5 óra múlva sajnos kijön. Hiába megyek friss levegőre, akkor sem tudom visszatartani. A zsömlés-tejes verzió sajnos nem lehet. Lehet valami szervi oka annak hogy ennyire felkavar és meghányat a glükóz? Egyszerűen azon a napon használhatatlan vagyok, egészen lefekvésig forog velem a világ (hiába hánytam ki)
Hamarosan megyek a harmadik vérvételre. Már félek mi lesz. Ez sem sikerül...., akkor nincs valami más megoldás erre? Pl valami injekció formájában?
6,5 lett a cukrom (vérvétel előtt most megmérték), azt mondta a nővérke hogy ez jó. Itt-ott meg azt olvasom hogy magas.... Akinek van tapasztalata, írna pár sort? Köszönöm
Megengedik szerinted?
Mikor kismama voltam, akkor is ittam ilyet, és akkor nem hánytam ki. De annak az állaga sokkal rosszabb volt mint amit tegnap ittam. Az olyan volt, mintha sűrű édes tapétaragasztót innék, a tegnapi meg sima édes víznek tűnt.
Vagy ha megittam, kimegyek "ülni", akkor elszopogatom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!