Akinek nagyon sok volt a gyomorsava/refluxa volt, ő hogy bírta a cukorterheléses vizsgálatot?
.........
az nem savasít. mivel cukros víz. refluxal ne egyél savasat pl. narancs,alma,kóla, stb vagy nagyon csípős,fűszeres kajákat. a cukorterhelésen semmi bajod nem lesz,max nem nagyon fog ízleni :-)
Kicsi gyermekkorom óta sok a gyomorsavam, és régóta az e miatt kialakult refluxbetegségel élek együtt. Nekem is az egyik gyomorsav túltermelést kiváltó ok a cukor. A méz pl nekem maga a gyomorgyilkos. A citromlét tisztán megiszom semmi bajom tőle. Na meg a kelt tészta...és még persze sok minden egyéb.
Két terhességem volt, összesen 5 terheléses cukor vizsgálat (diagnosztizált IR, GDM gyanú miatt).
Nekem nem okozott különösebb gondot, vizet ihattam a várakozási idő alatt, így csak enyhe hányingerem a gyomorsav miatt, és a szokásos refluxom volt tőle. Elviselhető volt. Utána ettem, és megittam a szokásos szódabikarbonás löttyömet (nekem csak ez segített). Volt olyan alkalom, amikor nem volt semmi gondom a cukros víz miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!