Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes lehetek? 32 napja volt...

Terhes lehetek? 32 napja volt sajnos missed ab

Figyelt kérdés

/legalább is azt hiszem igy hivják, 11hetesen sajnos véreztem aztán mütét azonnal/

Azóta nem tudtam visszamenni kontrollra, nem érem el a dokit.És még nem jött meg, közben folyamatosan szoptatok is még 16hónapos a kisfiam.Tesztet nem mertem még csinálni.

2010. ápr. 7. 21:12
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Háát, erre most mit mondjunk? Elvesztettél 32 napja egy 11 hetes babát, és azóta védekezés nélkül újból együtt voltatok? Nem mondom hogy nincs esélye az új babának, de ezt tényleg csak egy vizsgálat döntheti el (vagy a teszt... én azért csinálnék egyet, annak ellenére is, hogy sokáig pozitívat mutat missed ab után is).
2010. ápr. 7. 21:45
 12/29 A kérdező kommentje:

Aki már átesett egy vetélésen az tudja csak elképzelni mennyire fáj ez egy anyának...hogy már beleéled magad mikor fogsz szülni. Nevet adtál a babádnak...Ezt a fájdalmat le sem tudom irni.

Van két gyermekem mint már irtam, szoptatás közben lettem terhes csak 2x jött meg elötte, nem terveztük de örültünk h lesz mégegy kisbaba.De valamiért sajnos vége lett.

Na azóta mint irtam nem jött meg és ideges vagyok, a történtek után egyenlőre nem szeretnénk kisbabát egy darabig.

2010. ápr. 7. 21:45
 13/29 anonim ***** válasza:
Nem tervezték, akkor védekeztek, csak gondolom nem gyógyszerrel, óvszerrel.
2010. ápr. 7. 21:47
 14/29 A kérdező kommentje:
Háát csak vigyáztunk..
2010. ápr. 7. 21:47
 15/29 anonim ***** válasza:

Akkor ez az idegesség most a tanulópénz :(

Ha még nem dolgoztad föl a vetélést lelkileg (nekem is volt, tudom mit érzel) akkor érdemes biztosabb módszert választani, mert..., tudod miért :)

2010. ápr. 7. 21:50
 16/29 anonim ***** válasza:

Jól van, ne idegeskedj, nem lesz semmi baj. Sajnos nekem is volt missed ab-om, tervezett baba volt pedig :( Tehát nagyon is átélem a helyzetet. Azóta már van gyerekünk, de még mindig fáj.

Vegyél tesztet és csináld meg. Ha negatív, akkor úgyis megnyugszol, ha meg pozitív, akkor mindenképp el kell menj dokihoz, ha nem is a sajáthoz, egy másik is meg tudja állapítani a terhességet.

2010. ápr. 7. 21:51
 17/29 A kérdező kommentje:
Köszi, kedves vagy.Veszek holnap tesztet.Abban biztam talán h a cicizés miatt nem jön meg. Meg arra lettem volna kiváncsi h lehet e egyáltalán teherbe esni milyenkor, van e peteérés?
2010. ápr. 7. 21:55
 18/29 anonim ***** válasza:
Teherbe lehet esni szoptatás alatt is, de az azért ritka. Én úgy olvastam egy szakkönyvben erről, hogyha a baba rendszeresen szopik, és legalább napi 5-6x, akkor nagyon kicsi, sőt szinte 0 az esélye a teherbeesésnek, de ha már csak komofortszopizik, vagy pld. már csak reggel-este szopizik, akkor jóval nagyobb az esélye. Nem tudom, a ti 16 hónaposotok hogy szopizik még (a miénk is pont annyi, de ő már nagyon régóta leválasztotta magát), de ettől is függ.
2010. ápr. 7. 21:59
 19/29 A kérdező kommentje:
Nagyon sok lett a tejem úrja mikor terhes lettem és eléggé sokat cicizik megvan a napi 5-6, éjszaka ia.Meg már mondja h cic:) és turkál:)Azt hiszem nem csak komfortcici, egy nap alatt más folyadékból 2dl sem fogy el.
2010. ápr. 7. 22:03
 20/29 anonim ***** válasza:
Húú, akkor ebből a szempontból (is) mázlista vagy :) Akkor szerintem a nullához közelít az esélye, hogy terhes lennél... :) De azért az ördög nem alszik, tesztelj egyet a saját megnyugtatásodra. (És nehari, ha kicsit "gorombán" fogalmaztam a korábbiakban, visszaolvastam az előbb, és annak tűnt, még saját magam számára is. Bocsi).
2010. ápr. 7. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!