Az baj ha minden reggel 3dl tejet iszok, meg van hogy még napközbe is?
napközben
iszom
Nekem sem tanácsolta a védőnő, napi 2-3 dl tejet engedett, nem mondta, hogy miért (én meg elfelejtettem megkérdezni).
Nekem viszonylag korán kezdett el öregedni, meszesedni a méhlepényem és a doki azt mondta, hogy fogjam vissza a tej és tejtermék fogyasztását, mert attól is gyorsabban meszesedhet.
Visszafogtam, de sajnos már a 32. héttől ezen aggódtunk, hogy végig kitartson, már korán jártam nst-re, a végén be is fektettek a kórházba, de szerencsére 3700 grammal született a kislányunk egészségesen.:)
Akkor én kivétel vagyok :D
Én is nagyon szeretem a tejet, a terheségem alatt és azóta is napi 2-3 literrel iszom meg belőle és sosem volt baj belőle. A terhességem problémamentes volt, 9 nappal a kiírt időpont előtt szültem és a mai napig szoptatok.
9 hónapos ikrek anyukája
Szia, én is rengeteg tejet ittam terhességem alatt, napi 1 liter biztos hogy megvolt, ha nem több, szülés után napi fél literre csökkentettem nehogy gond legyen a laktóz-érzékenységgel (mert van a családban) nem lett semmi baj így nálunk!
Üdv: 10 hónapos kislány anyukája
szia!
Én is megiszom napi egy litert legalább, semmi bajunk, nem öregedett a lepeny.... Anyukám velem is és tesommal is egy csomo tejet ivott, többet mint én és semmi bajunk nem lett.... kerdezd meg az orvosod, de nekem azt mondta, hogy semmit nem árt a tej, sőt a kalcium tartalma miatt jó!
38 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!