Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 26 hetes kismama vagyok....

26 hetes kismama vagyok. Ilyenkor mennyit mozog a baba? Az enyém csak reggel és este egy kicsit. Napközbe csak nagyritkán eggyet-eggyet. Ez nagy baj?

Figyelt kérdés
2009. okt. 29. 07:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Nálam is ritkán mozgott napközben. Már a végén járok, most egyre többet mozog, pedig azt mondták, a végére a babák lelassulnak, mert alig van helyük. ehhez képest az enyém nagyon aktív. A terhesség alatt volt olyan, hogy napokig alig - alig mozgott, de többen mondták, lehet, hogy frontot érez. Valóban, akkoriban volt is front!

38 hetes kismama

2009. okt. 29. 08:25
 2/2 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én a 30. héten vagyok, és a kisfiam rengeteget mozog:). Az oldalamat szó szerint majd kirúgja:). Mozog reggel, délelőtt, délben, délután, este, és ha éjjel kimegyek pisilni, még akkor is mozog:). Vicces, hogy miket tud csinálni, de most kicsit megijedtem. Ez most nem azt jelenti, hogy lassan szülés van ugye?!

2009. okt. 29. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!