8 hetesen, az első vizsgálat elött, más is izgul, hogy minden rendben van e?
Szia, ez teljesen normális, hogy izgulsz, hiszen azt szeretnéd, hogy minden a legnagyobb rendben legyen. Én az összes ultrahang előtt stresszeltem, izzadt a tenyerem, aztán mindig vigyorogva mentem haza. Tudtam, hogy minden oké, mégis izgultam :) Teljesen nyugodt úgyis akkor leszel, amikor már a kezedben tartod :)
Mindent jót Neked!
Én szabályosan rettegtem! Második baba. 7 kémiai terhességem volt előtte! :P
17 hkm :)
Szia! Nekem is 2. terhesség, hétfőn voltam 8 hetesen a 0. UH-on. Aggódtam az elsőnél is, és most a 2. babánál is. Ez szerintem együtt jár az anyasággal, ha megszületik ugyanúgy fog aggódni, izgulni érte az anya. Én plusz rizikóval indultam, ugyanis a 4 évesem skarlátot hozott haza, ami miatt már-már a sírás kerülgetett. Aztán csupa mosollyal nyugodtan jöttem haza. Ez tartott is két napig, most megint jó lenne látni. Repül az idő,ugyh nemsokára itt a 12 hetes uh.
Kellemes,stresszmentes babavárást neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!