Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Titeket nem zavar,...

Kismamák! Titeket nem zavar, ha szex közben mozog a baba?

Figyelt kérdés
Én 38 hetes vagyok, elég nagy pocakkal. Amikor szeretkezünk, mindig nagyon aktív a baba, és engem kicsit zavar. Viszont kívánom a szexet, az orvos is nyugtázta. Amikor már nagyon mozog, kérni szoktam a párom, hagyjuk abba, mert nekem kellemetlen ez így. Titeket nem zavar?

2016. ápr. 28. 08:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
4%
3: micsoda? hogy mire gondol a magzat?:)) az én időmben még a biosz koedukált volt...és jártam is rá...
2016. ápr. 29. 19:03
 12/16 anonim ***** válasza:
10%
10! Jah mert nem szexeltem terhesen az utolsó hónapban? Jaj haggyál már :D
2016. ápr. 29. 22:00
 13/16 anonim ***** válasza:
65%
Basszus,de kár... Agyilag nem a legjobbat örökölték :D
2016. ápr. 29. 22:25
 14/16 anonim ***** válasza:
49%
Jaa igen! A babák azért mocorognak általában mert anyuka ugrál :D istenem de nagy az isten állatkertje :D
2016. ápr. 29. 22:27
 15/16 anonim ***** válasza:
74%
Én csak simán irigykedem arra, akinek ennyi idős terhesen még kedve és energiája van szexelni. De tényleg. Én már akkora vagyok hogy létezni is alig bírok. 36 hetesen.
2016. ápr. 29. 23:33
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Kééépzeljétek, mikor futottam a kutyámmal, sokkal jobban mocorgott a baba! Jéééé ilyen léééteziiik??? Aztaaaa! De nagy az isten állatkertjeeee! Ti milyen kis okoskák vagytok :)
2016. ápr. 30. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!