Kismamák! Titeket nem zavar, ha szex közben mozog a baba?
Figyelt kérdés
Én 38 hetes vagyok, elég nagy pocakkal. Amikor szeretkezünk, mindig nagyon aktív a baba, és engem kicsit zavar. Viszont kívánom a szexet, az orvos is nyugtázta. Amikor már nagyon mozog, kérni szoktam a párom, hagyjuk abba, mert nekem kellemetlen ez így. Titeket nem zavar?2016. ápr. 28. 08:48
11/16 anonim válasza:
3: micsoda? hogy mire gondol a magzat?:)) az én időmben még a biosz koedukált volt...és jártam is rá...
12/16 anonim válasza:
10! Jah mert nem szexeltem terhesen az utolsó hónapban? Jaj haggyál már :D
13/16 anonim válasza:
Basszus,de kár... Agyilag nem a legjobbat örökölték :D
14/16 anonim válasza:
Jaa igen! A babák azért mocorognak általában mert anyuka ugrál :D istenem de nagy az isten állatkertje :D
15/16 anonim válasza:
Én csak simán irigykedem arra, akinek ennyi idős terhesen még kedve és energiája van szexelni. De tényleg. Én már akkora vagyok hogy létezni is alig bírok. 36 hetesen.
16/16 anonim válasza:
Kééépzeljétek, mikor futottam a kutyámmal, sokkal jobban mocorgott a baba! Jéééé ilyen léééteziiik??? Aztaaaa! De nagy az isten állatkertjeeee! Ti milyen kis okoskák vagytok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!