35 év felett nem érzi úgy egy nő, hogy a "lemaradt" dolgokat akarja nagy hirtelenjével bepótolni egy terhességgel?
Szia!
Én inkább azt olvasom ki a válaszokból, hogy elítélitek aki 30 felett szül, mert szerintetek "a huszon éves kor az ideális, ti jó formában vagytok, a 30 felettiek öregek, betegesek, meghalnak még az unokákat sem fogják látni" én ennél több marhaságot összehordva még nem láttam. Mitől vagy jobb formában mint egy 30 éves? Egy 30 éves nő is kb: ugyanolyan egészségnek örvend mint te. A rizikó sem több. Viszont biztosan fantasztikusan jó munkahelyed lehet, hiszen kb 18 évesnek kellett lenned amikor érettségiztél ma már nincsen szakmunkásképző, ahonnan 17 évesen szabadul valaki. Majd jön a baba, megy a nagyihoz amíg te tanulsz! Mivel jobb ez mint az az anya akinek már csak a gyerekkel kell törődnie? Semmi különbség nincsen aközött hogy valaki 20 évesen vagy 30 felett szül, ezt kellene megérteni és nem ostoba kérdéseket feltenni!! Ilyet csak a buta, unintelligens ember kérdez.
"Hangsúlyozottan írom, senkit nem akarok megsérteni, de ez a "37 évesen lettem érett hozzá".... ez kicsit olyan művi mondat.Az anyaság érzése ugyan nem korhoz kötött, de a fizikai háttere sajnos igen. "
Kedves kérdező ha nem akarsz senkit megbántani akkor miért teszed mégis? Kedves 19 éves anyukák! Én 39 évesen szültem és azt gondolom 19 éves is ugyan úgy jó anya, nekem semmi bajom azzal ha valaki korán szül! Elfogadom és megértem, hogy ti ezt választottátok! Legyetek ti is érettek és tartsátok tiszteletben, hogy mi későn szülünk és ez a mi döntésünk és ha a gyerekem 10 éves lesz én 50 remélhetőleg még fogok tudni járni!!!!!!!! Az anyukám engem 35 évesen szült és még az unokáját is el tudja látni!!!Remélem még sokáig köztünk lesz!
A kérdezőtől kérdezném, hogy miért vagyok "MŰVI"? Mert ő ezt nem fogadja el? Nem korosztálybeli különbségek vannak itt! Itt támadások vannak!! Mi védekezünk ,mintha valami BŰNT KÖVETTÜNK VOLNA EL!Megint az egyik ember jobban tudni véli mit érez és gondol a másik!!! Nekem ez a művi!!!!
Mit vársz tőle 19 éves! De nem is az a baj hanem, hogy ahhoz nagylány , hogy szüljön de úgy gázol át embereken mint egy gonosz kisgyerek! Jó lenne ha a kérdezővel együtt elgondolkodnának ! A KOR NEM ÉRDEM HANEM ÁLLAPOT!!!!
Nevetségesek!
Szia!
Nem generációs, hanem észbeli különbségekről van szó!! Ennek a rétegnek úgy látszik érdem, ha 38 évesen már nagymama, nem az a lényeg hogy ő és a gyereke tanuljon, egyetemet, főiskolát végezzen és hasznos tagja legyen a társadalomnak, hanem hogy ontsa tizenévesen a gyerekeket. Kérdezem akkor, miért jobb ha valaki 19 évesen szül, nem nagy végzettséggel, majd kitalálja, hogy tanulni, élni akar, és persze a fiatal nagyi aki valószínű 40 év körül van majd neveli a gyereket, mint a sajátját, miközben ő tanul, iskolába jár, mint az ha valaki tanul, anyagi alapot teremt, és utána minden energiájával a gyereknevelés felé fordul 30 évesen, amikor már semmmi nem vonja el a figyelmét a gyerekről. Az én tapasztalatom éppen az, hogy a nagyon fiatal anyukák nem igazán türelmesek a gyerekkel, nem foglalkoznak érdemben vele, mert más köti le a figyelmüket (barátok, tanulás vagy gürizés éjjel-nappal, hogy a minimálbéres fizetéséből több legyen hogy el tudja tartani a gyerekét)?? Ez kinek jobb?? A gyereknek aki nem igazán kötődik majd az anyjához? A magyinak aki mintha sajátja lenne neveli?? Az anyukának akinek lelkiismeret furdalása van, amiért másra kell hagynia a gyerekét?? Egyébként pedig a gyerekvállalás nem kor kérdése, hanem a felelősségteljes gondolkodásé és az érettségé, ami akár fiatalon is eljöhet, de az idegesített fel hogy a kérdező is ezt kifejezetten korhoz kötné, és azt érzékeltetné hogy a 30 felettiek elfuserált öregasszonyok akik kutya helyett szülnek gyereket, mert hát a normális a tizenéves korban szülés és utána a Mónika show és a Joshi Bharat műsorba látogatás, hiszen ez az értelmi szintjük, ha nem ez lenne felfognák a lényeget, és nem kérdeznének ostobaságot. És igen én azt mondom az vállaljon gyereket, aki megfelelő anyagi szinten tud róla gondoskodni, és tud vele foglalkozni nem átpasszolni másnak.
25 hetes km
Mennyire igaza van az előttem szólónak! Én még annyit hozzáfűznék, hogy nem azok akarnak bepótolni "lemaradt dolgokat" akik későn szülnek hanem akik korán!! Logikus , hogy aki későn vállal gyereket nem marad le semmiről, tanult, élt, szórakozott és 30 évesen nem fog sóvárogni bulik után és nem fogja a gyerek képébe vágni, hogy milyen lehetőségei lehettek volna!!Tessék csak megnézni a válási statisztikát, kik válnak? a 40 éves nők vagy a 30 évese, természetesen gyerekkel és a gyerek csonka családban fog felnőni mert anyuka rájött, hogy nem kellett volna az első szerelmének gyereket szülni és 20évesen még szórakozni kellett volna nem kakis pelenkákat cserélni!
Kedves kérdező és kedves 19 éves anyukák!Ti akartok bennünket kioktatni? Előbb bizonyítsatok, még nagyon sok mindent kell átélnetek, sok lesz a buktató!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!