Ti megcsináltatjátok a 12. heti fizetős vérvételt?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért? Ha nem, miért nem?2016. ápr. 27. 12:48
11/15 anonim válasza:
Én a fizetőset választottam, a drágát. Beteg babát semmiképpen nem akartunk, nagyon féltem tőle és nem arányszámokat akartam, hanem a legbiztosabb beteg vagy nem beteg módszert anélkül, hogy a vetélést kockáztatnám.
12/15 anonim válasza:
Tehát aki nem tudná megölni a gyerekét, az lenézést érdemel. Gratulálok.
13/15 anonim válasza:
A lepontozás és a lenézés nem ugyanaz.
Amúgy azt, aki annyit közöl, hogy nem, mert neki mindegy, hogy down kóros lesz-e vagy sem, akkor is megtartja, azt egészen biztosan nem pontozzák le. Te ehelyett írtál egy érzelmes maszlagot, amivel igyekszel azokban lelkiismeretfurdalást kelteni, akik nem tartanák meg. Na ezért vagy lepontozva, nem azért, mert téged nem zavar, hogy downos.
És aztán még vissza is jöttél, megint ócsárolni azokat, akik nem tartanák meg.
Nem tudom, neked feltűnt-e, hogy ezt csinálod?
14/15 anonim válasza:
Utolsó, nagyon jól megfogalmaztad, ez nekem sem sikerült volna, de az érzést nagyon jól sikerült leírnod, köszönjük a többiek nevében is, és tényleg úgy van, ahogy írod!
15/15 anonim válasza:
Én is megcsináltattam a tökéletes UH mellett is a biztonság kedvéért a kombinált tesztet, az eredményre mindennél alacsony kockázat jött ki, (most jött meg pár napja),de nem bántam meg hogy elmentem és megcsináltattam, ugyanígy tennék máskor is, függetlenül az ultrahang eredményétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!