SZTK-s kismamák! Milyen tapasztalotok van nem magánrendelős, nem fizetős orvosok terén? Többi lent.
Én sztk-ba jártam és ügyeletesnél szültem mindkét gyerekemet, a picit tavaly szeptemberben.
Örs-re jártam az sztk-ba. Mindig ugyanahhoz az orvoshoz írtak be, amikor havonta kellett vizsgálatra mennem. Én mondtam meg, hogy kihez akarok. Az orvos aranyos és türelmes volt mindig, ha kérdeztem, rendesen válaszolt. A terhesrendelésen is aranyosak voltak, az egyik nővel azóta is nagyon jóban vagyok. Mindig kaptam időpontot, max negyed órát kellett várnom.
Az Uzsokiban szültem. Ott is aranyosak voltak, bátorítottak, a második szülésemkor (5 órás volt), szinte végig velem volt a szülésznő, sőt az utolsó 3/4 órában az orvos is, pedig akkor még csak javában szenvedtem, a kitolási szakasz kb 10 perc volt. Aranyosak voltak , símogatták a kezemet, bátorítottak, stb. Az orvos utána amikor találkoztunk a folyosón, mindig msooylgott, megkérdezte, minden rendben van-e. A csecsemős nővérek is teljesen normálisak voltak , az épolónők is, a gyerekorvos is, a tanácsadók is, szóval mindenki.
Én nmaximálisan elégedett voltam, pedig nem fizettem semmit.
Budapesten a kőbányai szakrendelőbe járok. Mindig megnézem a honlapon, mikor rendel az az orvos, akit kedvelek, és célzottan hozzá megyek. Ha időben észbe kapok, időpontot is lehet hozzá kérni telefonon, de az utóbbi időben lemaradtam róla, így többet kell várni. Egy hónapra előre ki van írva a rendelések rendje, így tudod, kihez mész, nem csak beesel egy vadidegenhez.
A recepciósok stílusa kritikán aluli, az egyik asszisztensnő is elég flegma, de az orvosról csak jót tudok mondani, és a berendezés is teljesen korrekt, van ultrahang is a rendelőben. Az orvosomat megkértem az első vizsgálatokon, hadd fotózzam a monitort a vizsgálat végén, és kimerevített egy jó pozíciót, így már felöltözve, kényelmesen fényképezhettem. :)
Abszolút jók a tapasztalataim a recepciót és a várakozást leszámítva, de alkalmanként kb. 15 ezer forint megtakarítást nekem megér. :)
SZTK-ba is rendelt itt nálunk olyan orvos, aki méregdrága magánrendelést is tart.
Szerintem orvosfüggő, nekünk itt rendes volt, de lehet nálatok meg durván flegma az SZTK-s vagy csak neked nem lenne szimpi, aki nekem meg igen.
A helyedben arról tennék fel kérdést, h abban a városban ahol laksz melyik SZTK-s orvost ajánlják a többiek és megpróbálnám azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!