Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Teljes vérkép kimutatna egy...

Teljes vérkép kimutatna egy lehetséges méhen kívüli terhességet?

Figyelt kérdés
Menzeszem kb egy és fél hete fejeződött be, és az óta furán érzem magam. Nincs folyásom, fájdogál a hasam, és ami a legfurább, hogy néha fura nyomásérzetet érzek a végbelemnél... Nem tudom, hogy mitől lehet, azt viszont igen, hogy méhen kívülinél elő szokott fordulni. Terhes nem kellene, hogy legyek igazából, mert védekezünk, de mindig előfordulhat egy kis baleset amit nem vesz észre az ember. Teljes vérképre és vizeletre kiküldött a dokim más okból, és minden rendben van, az értékek mind normálisak. Ha lenne gond lehetne látni belőle? Vörös- és fehér vérsejtekből leginkább.
2016. ápr. 26. 18:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Várnék a helyedben pár napot. Sokféle nőgyógy. elváltozás, főleg az, ami a méhben van, okozhat a végbélben nyomást, mert nagyon közel vannak egymáshoz. De pár napos fájdalom szerintem bármikor előfordulhat. Lehet hülyén hangzik, de az is eszembe jutott, hogy esetleg beütötted a farokcsontnál, nekem az nagyon szokott fájni és tényleg olyan, mintha belül fájna.
2016. ápr. 26. 20:33
 12/16 A kérdező kommentje:
Értem, nekem is megfordult a fejemben, hogy pl rosszul ültem rajta és az okozhat nyilalló fájdalmat, de nem vagyok már biztos semmiben sem. Köszönöm a válaszokat és tanácsokat!
2016. ápr. 26. 20:46
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem volt méhenkívülim, ez a végbélnyomás nem volt, max egy kis szúrásszerű érzés azon a tájékon. Ha a teszted most se pozitív, akkor nincs méhenkívüli. Ja és ezzel nekem erős, több napig tartó vérzésem volt, közben a hasüregbe is véreztem, mert a szervezet így akarta kiüríteni, csak nem tudta, szóval hatalmas fájdalom volt.
2016. ápr. 27. 09:56
 14/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, szerinted akkor tesztelhetek holnap ha naptár szerint tegnap volt ovulációm? A vérzésed akkor volt amikor a menzeszednek kellett volna megjönnie? Gondolom az a hasfájás akkor nem olyan mint amit én érzek, hogy mintha fel lennék puffadva és feszít, meg olyan esetben nen csak néhány pillanatig vagy percig tart?
2016. ápr. 27. 10:27
 15/16 anonim ***** válasza:

Ha az előző ciklusból lenne egy méhenkívülid mindenképp mutatná a teszt. Én közben barátcserjét szedtem, mert ugye megjött napra pontosan, hiába volt halvány pozi a tesztem, így szedtem tovább, csak kövi ciklus közepén derült ki, hogy valami nem stimmel, mert minden ovutesztem extrapozitív volt (terhességi is, amit orvos javaslatára csináltam.) A menzesz alatt olyan fájdalmam volt, hogy az oldalam majd szétrepedt, úgy feszült, plusz mintha gyomorsav marná azt a részt, nagyon rossz volt, első ilyen menzeszes ciklusban nem is tudtam hova tenni, orvos sem tudta, mi lehet. Közben elhalt a terhesség (szerencsére, gondoltam én, mert utána ugye kiderült, hogy méhenkívüli, de még 5 hetesen elhalt, így menzesszel a szervezetem befele akarta kilökni), aztán a 2. ilyen menzeszkor volt időpontom nődokihoz, de délelőtt megjött, felhívtam, hogy lemondjam az időpontot, de ő ragaszkodott, hogy menjek be. Látta, hogy tele van vérrel a hasüreg, plusz nagyon fájt, ahogy megnyomkodta. Azonnal műtöttek. Ja és ugye említettem a barátcserjét, ez olyan hatásos volt, hogy még peteérésem is volt annak ellenére, hogy a hcg nem engedi, hogy legyen ugye. :)

Ez az egész története.

Amúgy a vérzés első 2 alkalommal ugyanolyan volt, csak fájdalmasabb, harmadszor, mikor a doki felismerte 2 naponta volt erős vérzés aztán semmi (másfél hétig). Rá 2 hónapra volt az utolsó menzesz, egyből sikerült a baba végre.

2016. ápr. 27. 11:39
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem mehen kivulinel a pozitiv teszt utan par nappal kezdodott rozsaszines barnas folyas ami hol volt hol nem. A tesztek igy utolag osszehasonlitva a rendes terhessegemmel meg ket hetel a mensi idopontja utan is halvanyak voltak (jol lathato csak halvanyabb mint a kontroll csik). Vegbel nyomas nekem sem volt se kavezac szeru folyas viszont a jobb oldalamon olyan szuro jellegu erzes volt a petefszkemnel mintha becsipodott volna egy ideg es az sugarzott le a combomba is. 7 hetes volt az embrio amikor megmutottek es csak azert nem vereztem es gorcsoltem jobban mert a petevezetomnek a tag tuba reszen volt a terhesseg ahol volt helye nőni.
2020. márc. 5. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!