Teljes vérkép kimutatna egy lehetséges méhen kívüli terhességet?
Ha az előző ciklusból lenne egy méhenkívülid mindenképp mutatná a teszt. Én közben barátcserjét szedtem, mert ugye megjött napra pontosan, hiába volt halvány pozi a tesztem, így szedtem tovább, csak kövi ciklus közepén derült ki, hogy valami nem stimmel, mert minden ovutesztem extrapozitív volt (terhességi is, amit orvos javaslatára csináltam.) A menzesz alatt olyan fájdalmam volt, hogy az oldalam majd szétrepedt, úgy feszült, plusz mintha gyomorsav marná azt a részt, nagyon rossz volt, első ilyen menzeszes ciklusban nem is tudtam hova tenni, orvos sem tudta, mi lehet. Közben elhalt a terhesség (szerencsére, gondoltam én, mert utána ugye kiderült, hogy méhenkívüli, de még 5 hetesen elhalt, így menzesszel a szervezetem befele akarta kilökni), aztán a 2. ilyen menzeszkor volt időpontom nődokihoz, de délelőtt megjött, felhívtam, hogy lemondjam az időpontot, de ő ragaszkodott, hogy menjek be. Látta, hogy tele van vérrel a hasüreg, plusz nagyon fájt, ahogy megnyomkodta. Azonnal műtöttek. Ja és ugye említettem a barátcserjét, ez olyan hatásos volt, hogy még peteérésem is volt annak ellenére, hogy a hcg nem engedi, hogy legyen ugye. :)
Ez az egész története.
Amúgy a vérzés első 2 alkalommal ugyanolyan volt, csak fájdalmasabb, harmadszor, mikor a doki felismerte 2 naponta volt erős vérzés aztán semmi (másfél hétig). Rá 2 hónapra volt az utolsó menzesz, egyből sikerült a baba végre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!