Üdv mindenkinek lehetséges-e az hogy a doki szerint az embrio elhalt a petezsak viszont nőtt? Vagy az is lehet hogy a doki elszámolta a heteket?
én egy tökéletes minőségű uh-ra rendes szonográfushoz, és nem orvoshoz mennék ezek után, mentem is (Istenhegyi, Maternity)
mentem is. nekünk is nőtt a petezsák, az embrió pedig elhalt, kilökődött magától. de jó érzés volt, hogy nem a borzalmas sztk gépen kell nézni, amiről még az orvos is azt mondta, hogy a méreteket ne vegyem komolyan...
en a 6. heten voltam uhn akkor azt mondtak 22 mm a petezsak. 8 hetesen elmentem egy maganorvoshoz aki kezzel vizsgalt meg (uhja nemvolt) es ravagta hogy nem hogy nem nott a petezsak kisebb lett, es a terhessegem elhalt.
mikor visszamentem.a korhazba masnap eletem legrosszabb ejszakaja utan, akkor.mondtak h az a masik doki egy barom hogy megcsak annyit sem kerdezett meg hogy milyen hosszuak a ciklusaim mert hogy addigra mar volt szivhang is, embrioval csak epp kiderult hogy 2 hettel kesobb foganhatott. azota 2 eves lesz az en "kis elhalt" petezsakom..
szoval en is azt modnom keressfel egy masik orvost is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!