Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23 hetes vagyok és már 12...

23 hetes vagyok és már 12 kg-t híztam? Hogyan állítsam meg a hízást?

Figyelt kérdés

66 kg-val kezdtem a terhességem, lefogytam 56-ra az első pár hónapban, és most 23 hetesen 68 kg vagyok. Mitől hízok ennyit? Odafigyelek, hogy mit eszek,és nem is eszek sokat, 1500-2000 kalóriát naponta. 165 cm vagyok.

Nem akartam 70 kg fölé menni, de úgy tűnik biztosan 70 kg felett leszek :(

2016. ápr. 25. 17:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Igen, a kezdő súlytól kell számolni. Eddig 2 kg-t híztál, az teljesen normális. A végéig még simán hízhatsz 8 kilót (egyáltalán nem biztos, hogy annyit fogsz), de mind le fog menni a szüléssel.
2016. ápr. 25. 18:42
 12/15 anonim ***** válasza:
Szia, én 64-ről indultam, lementem 60-ra a rosszullétek miatt, majd a végén 74 kg-mal mentem szülni. A fiam nemsokára 3 éves lesz, és mindenféle diéta nélkül vagyok 60-63kg között. Ne aggódj, és ne koplalj!! Könnyű szülést és jó egészséget neked és a babának!
2016. ápr. 25. 19:31
 13/15 anonim ***** válasza:
A kezdő súlytól kell számolni, hiszen azt nézik, hogy mennyit híztál terhesség alatt összesen! Az úgyse normális hogy 10 kg-t fogytál az elején, még jó hogy az visszajön, de a kezdő súlytól nézd a terhességi hízást!
2016. ápr. 25. 19:53
 14/15 anonim ***** válasza:
35%

Először is: a védőnők nem hülyék.

Másodszor, egyáltalán nincs semmi bajod, nyugodj még, teljesen egyéni az hogy mennyit hízol, de az átlag 10-12 kg

2016. ápr. 28. 20:47
 15/15 anonim ***** válasza:
Nos, én nem a hízás miatt aggódnék, hanem a 10 kilós fogyás miatt, bár nem tudom, mennyire voltak hevesek a rosszullétek, de nekem akk is soknak tűnik. De ha tényleg csak az okozta, akk amint elmúltak, gondolom ismét rendesen ettél, így jó, hogy vissza is jött. Esetleg még a pajzsmirigyedet megnézethetnéd, az is okozhat ilyet, legalább megnyugtatod magadat is.
2016. máj. 8. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!