18hetesen nem hiztam meg semmit? Ez rendben van?
Rendben, én az elsővel sem híztam félidőig, sőt fogytam, pedig nem hánytam. Most lesz egyéves, most 19 hetes vagyok a másodikkal és vele sem híztam eddig.
Elsővel +10 kilóval mentem szülni, remélem most nem lesz ennyi.
Én 5 kg-ot híztam az egész terhesség alatt, úgy, hogy 2 kilót fogytam a legelején.
Nem értem a problémád! Minden terhesség más.
persze, teljesen normális, hogy nem híztál. én alig híztam a 16. hétig, aztán 8 kilót csak úgy (az amniocentézis miatt a magzatvizem megduplázódott, a hasam meg hatalmasat nőtt és az étvágyam is visszatért). Nagyon megijedt a doki, a védőnő és mi is.
Aztán, elkezdett csökkenni a vizem, és a 8 kiló a mai napig is csak 10 kiló, pedig a magzat már 3:)
egyébként az én védőnőm a 8 kilót tartja okénak, de ő nagyon szigorú. azt mondta, nem fogják bírni a térdeim (alacsony vagyok, 0-s bmi-vel indultam), már csak 2 hetet kell kitartaniuk, hátha addig nem esem össze.:)
36hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!