Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18hetesen nem hiztam meg...

18hetesen nem hiztam meg semmit? Ez rendben van?

Figyelt kérdés
Mondjuk 10honapja szultem az elso babat es most vagyok varandos a masodikkal.Anno 65el kezdtem es 82vel mentem szulni.Szules utan 70kg voltam es a masodik terhessegig annyinal is maradtam(szoptatas mellett nem fogyoztam,tornazni nem volt idom....aztan terhes lettem a masodik babaval)
2016. febr. 19. 14:05
 1/10 anonim ***** válasza:
17 hetes vagyok, én az elejen sokat hanytam így én még 0,5kgval kevesebb vagyok mint terhesség előtt. Szerintem nem gáz hogy nem híztál még. A java úgyis az utolsó időben jön fel.
2016. febr. 19. 14:11
 2/10 anonim ***** válasza:

Rendben, én az elsővel sem híztam félidőig, sőt fogytam, pedig nem hánytam. Most lesz egyéves, most 19 hetes vagyok a másodikkal és vele sem híztam eddig.

Elsővel +10 kilóval mentem szülni, remélem most nem lesz ennyi.

2016. febr. 19. 14:12
 3/10 A kérdező kommentje:
En elsonel 17et hiztam,remelem en is h most nem lesz ennyi csak a minimalis.Bar nekem azt mondtak a plusz 12-15a normalis...es tenyleg az az 5kg maradt rajtam ami a 12-on felul jott ram
2016. febr. 19. 14:15
 4/10 anonim ***** válasza:
32 hetes vagyok, nem híztam semmit. A baba már 2 kilós, köszöni, jól van :)
2016. febr. 19. 14:19
 5/10 anonim ***** válasza:

Én 5 kg-ot híztam az egész terhesség alatt, úgy, hogy 2 kilót fogytam a legelején.

Nem értem a problémád! Minden terhesség más.

2016. febr. 19. 14:19
 6/10 anonim ***** válasza:

persze, teljesen normális, hogy nem híztál. én alig híztam a 16. hétig, aztán 8 kilót csak úgy (az amniocentézis miatt a magzatvizem megduplázódott, a hasam meg hatalmasat nőtt és az étvágyam is visszatért). Nagyon megijedt a doki, a védőnő és mi is.

Aztán, elkezdett csökkenni a vizem, és a 8 kiló a mai napig is csak 10 kiló, pedig a magzat már 3:)

egyébként az én védőnőm a 8 kilót tartja okénak, de ő nagyon szigorú. azt mondta, nem fogják bírni a térdeim (alacsony vagyok, 0-s bmi-vel indultam), már csak 2 hetet kell kitartaniuk, hátha addig nem esem össze.:)

36hkm

2016. febr. 19. 14:39
 7/10 anonim ***** válasza:
16 hetes vagyok most.1 kg-ot híztam énis,és az elején 5 kg ment le.
2016. febr. 19. 15:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Rendben van, igen. Rajtam 1-2 kg volt ilyenkor de stagnált is 24 hetes koromig, a többi azután jött fel csak. (Még 9 kg)
2016. febr. 19. 16:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Èn is 18 hetes vagyok,de csak fèl kilòt hìztam. Első terhessègemnèl ilyenkor már +5 kg-nal jartam.
2016. febr. 19. 16:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Én 14 hetes vagyok, és még mindig 5 kilóval vagyok kevesebb mint az elején, annyit hánytam.
2016. febr. 19. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!