Most akkor hogyan számoljam, mennyit híztam? 10 kg-t vagy 0-t?
Az első hónapokban vészes terhességi hányásom volt és 66 kilóról 56ra fogytam. Most megint 66 vagyok. Ez azt jelenti, hogy nem híztam semmit, vagy hogy 10 kilót híztam? Hogyan számoljam?
21hkm
Úgy számold, hogy nem híztál semmit. A rengeteg hányás miatt, akkor nem elég, hogy kaja nem maradt meg benne, de gondolom erős kiszáradás veszély is volt, tehát rengeteg vizet is leadott a tested. Eléggé szélsőségesnek tűnik, de ha huzamosabb ideig tartott ez, akkor érthető a 10 kiló. Mivel a fogyás elsősorban a víz miatt volt, ezért az pont olyan gyorsan visszajön, mint ahogy távozott.
Szóval szerintem is nullán állsz.
Elvileg nem hiztal semmit. Gyakorlatilag megiscsak felszaladt tiz kilo igen rovid ido alatt.
Ha ez csak a gyorsan leadott kilokig van igy, de ezutan mar lassan novekszik a sulyod, akkor nincs gond.
Viszont nezegesd a kovetkezo 3-4 hetben es ha ez a tempo megmarad, akkor mar oda kell figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!