Missed ab. Után rögtön sikerülhet terhesség? Honnét számoljam a korát? Mikor érdemes megnézetni orvossal?
Szia! Az ovud időpontját tudod, tehát onnantól kb 2 hét és akkor vagy 4 hetes terhes. Attól függ mit szeretnél látni! 5 hetesen már pl lehet petezsákot látni, 7 hetesen meg már többnyire zakatol a szív is :)
13 hetes kismama, akinek többször volt korai vetélése (5-6 hét között)
Köszönöm szépen a gyors választ ! Gratulálok neked első válaszoló!
Félelemmel vagyok tele hogy hátha mégsem ....vagy hogy ugy járok mint legutóbb ....de azert próbálok pozitiv is lenni.04.21-re van kontroll időpontom .Akkor gondolom már látni is lehet valamit mert az akkor kb 6. Het lesz .Nagyon remenykedek !
Szerintem is az ovulációtól számold +2 hét... :) de a terhesség első felében egyformán fejlődnek a pocaklakók, így uh alapján is pontosan meg fogják tudni mondani. :)
Én a helyedben akkor mennék, amikor már biztos kell legyen szívhang, fölöslegesen idegeskednék mondjuk az 5. és a 7. hét között.. De lehet, hogy így sem lennék nyugodt :)
(Egyébként nekem a kislányommal már 6 hetesen egyértelműen volt szívműködés, ez lehet köztes megoldás :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!